05.09.2024 11:09

Незаконно: Пеевски за решението на ЦИК за коалициите на двете фракции на ДПС

Видян 758 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски определи решението на ЦИК - двете коалиции, в които участват двете враждуващи групи в движението, да заличат ДПС в тях, като "незаконно". Той обвини председателя на ЦИК Камелия Нейкова, че е свързана с една от партиите в другата коалиция - СБОР.

"Абсолютно незаконно решение. Виждат се интересите им. Не го приемаме. Ще има ДПС "Ново начало". Колкото и да е мъчно на всички олигарси, крадци, на мафията в България, и разбира се, на Москва и Путин, днес отказваме да приемем престъпното решение на ЦИК", заяви той.

Пеевски заяви, че обвиненията срещу него от Цветан Василев не отговарят на истината.

"Ще представя веднага доказателства, че от нито една банка нямам дългове, една стотинка не дължа на банки и това са лъжи. Това е пропагандата на Москва. Тя не съществува, нито фирми сменям. Който успее да извади моя фирма или мой дълг към банка, веднага ще кажа: ще си дам имунитета, но това никой не може да го направи. Колкото и да им е мъчно, никой не може да извади нищо за Пеевски. Нищо, нищо, нищо, колеги", посочи председателя на ПГ на ДПС.

Той коментира и призивите на представители на "Да, България" към и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов да предприеме стъпки за сваляне на имунитета му с твърдение, че Сарафов е техен главен прокурор.

"Той е техен главен прокурор. Ама винаги е бил техен. Цветан Василев е агент на Москва и Русия. Който се укрива в Сърбия под протекцията на Москва. Русия прави всичко, за да превземе България. Гледам колегите, че седят, спокойно приемат нещата, как ще бъде инсталиран президент – президентска република и след това ще стане страшно в България. Но аз ще го спра това нещо", заключи Пеевски.




Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Борисов

Разпадът в ДПС е опасен: Борисов

Разпадът в ДПС е опасен, каза в Шумен ...

реклама

към тв програма тв програма

Кино Нова 08 септември 21:00ч.

Мъжът със златния пистолет

Режисьор: Гай Хамилтън
В ролите: Роджър Мур, Кристофър Лий, Брит Екланд

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби