31.03.2009 15:08

Нинова: БСП не раздава предизборно пари

Видян 1316 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Изпълнителното бюро (ИБ) на БСП е дало висока оценка за дебата, който се проведе между икономическите екипи на БСП и ГЕРБ. Това каза на редовния брифинг на червените говорителят на БСП Корнелия Нинова, предаде БГНЕС.


Днес на заседание ИБ са били обсъдени и изказвания на Бойко Борисов след дебата и особено в последните дни, когато е казал, че "БСП ще фалира държавата". Когато световни икономически институции дават висока оценка за финансовата стабилност на държавата, за разумната финансова политика, която е водена в последните 4-5 години, за огромния финансов резерв, който имаме и който ни помага да посрещнем първите последствия от кризата, да се правят подобни изказвания е манипулация", коментира Нинова. По думите й, грижите и мерките, които БСП и правителството са предложили, като мерките за насърчаване на бизнеса чрез Българската банка за развитие и мерките за запазването на работните места, са за една правилна и разумна политика. "Манипулативно е и абсолютна лъжа твърдението, че БСП раздава пари на свои кметове и на свои общини предизборно, за да си купува гласове" заяви Нинова. Тя обясни, че едни от общините, които са получили най-голямо финансиране се управляват от кметове на ГЕРБ – Елхово, Ямбол, Бургас и др. "Грижата на БСП и правителството е за националната икономика, за хората и за общините навсякъде. Няма избирателен подход и няма купуване на гласове на изборите", категорична бе тя. На заседанието на ИБ е взета предвид и мярка за засилване ролята на държавата, защото либералният модел на пазарна икономика е показал слабости в световен мащаб. Действията за засилване ролята на държавата ще са насочени към ограничаване на икономическата база на организираната престъпност и корупцията, пресичане на въздействията върху държавни служители и магистрати и др. На заседанието не е бил обсъждан въпросът за приемането на Закона за конфликт на интереси.



Етикети
, ,
Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

пенсии

8,5 млрд. лева са разходите за пенсиите към края на май

Разходите за пенсии към края на май са 8,5 ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 23 юни 21:00ч.

Малки невинни лъжи

Режисьор: Гийом Кане
В ролите: Франсоа Клюзе Макс Марион Котияр Мари Жил Льолуш Ерик

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

дева

Неприятна случка може да ви развали настроението от сутринта

Неприятна случка може да ви развали настроението от