Г-жо Нинова, спрете с манипулациите. Когато за толкова дребни неща не можете да съберете фактите, хората няма да ви вярват и за по-важните неща".
01/02

Свързани новини

06.12.2022 09:33

Нинова, не лъжи за мен: Божанов

Видян 1950 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Колегата й министър в редовния кабинет Б.Божанов, депутат сега, разобличи поредна лъжа на председателката на НС на БСП и добави документ:"Корнелия Нинова в ефир казала, че лъжа, че единствено аз, като представител на партиите, съм присъствал, когато е предоставен достъпът до кода.

Изумително е какви неща може да каже човек, който е незапознат и подведен с дори базови неща като проверими и протоколирани събития.

БСП сигурно са пратили човек на публичното изграждане, което е отворено за всички (от ДБ с писмо до ЦИК поискахме да има такова преди няколко избора).

Но когато беше предоставен изходният код бях само аз, а БСП дори не бяха регистрирали представител, както е видно от регистъра на ЦИК. Ще поискам и протокола от срещата, подписан от всички участници, където е ясно кой е присъствал и кой не. ГЕРБ поне вече разбраха, че техният човек не е отишъл (първо и те казваха, че лъжа, но спряха).

Г-жо Нинова, спрете с манипулациите. Когато за толкова дребни неща не можете да съберете фактите, хората няма да ви вярват и за по-важните неща".



 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 06.12.2022 22:56

    От ден на ден Нинова затъва все повече в блатото, което създаде сама и, естествено, става истерична! Лъжлива, долна кучка, която се движи само по интересите на Лукойл и ДПС. Дано не намери никога покой в душата си!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.