30.11.2010 17:49

Отличникът на „Дефиле на младото вино”

Видян 1710 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На тазгодишното трето издание на фестивала „Дефиле на младото вино” в Стария град в Пловдив 20 винарски изби от различни лозарски региони представиха новата си продукция от реколта 2010. Празникът се провежда с цел популяризирането на родната винена продукция, а и на град Пловдив като една прекрасна туристическа дестинация. Винарските изби разположиха щандовете си сред атмосферата на възрожденските къщи-музеи и така успяха да пресъздадат автентичния дух и традициите на винопроизводството у нас.


На фестивала се проведоха паралелно дегустации от посетителите и от Европейския рицарски орден на виното – Консулат България. Професионална комисия с председател инж. Неда Проданова отличи победителите в съответните категории вина със „Златен рицарски граал” и „Сребърен рицарски граал”.Официалното награждаване се проведе на лапидариума пред Балабановата къща, където беше и откриващата церемония на събитието.


Тази година „Винпром Пещера” обра наградите на фестивала. В категория бяло вино неговият Мускат Отонел спечели първо място. „Златен рицарски граал” взе Мерлото, а за Каберне Совиньон бе отреден „Сребърен рицарски граал”. Организаторите също коментираха, че цялостното представяне на „Винпром Пещера” е било на изключително ниво, като дори за целта бяха предоставени специални дегустационни чаши, за да могат посетителите да се насладят на същинския вкус и аромат на винените им еликсири.


Както казаха представителите на Винпрома, когато става въпрос за „Винпром Пещера” високото качество винаги е на първо място.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

телец

Днес ще имате динамичен ден

Днес ще имате динамичен ден, изпълнен с интересни