Покорител на върхове щурмува парламента от Пловдив

Свързани новини

22.10.2024 14:50

Покорител на върхове щурмува парламента от Пловдив

Видян 2500 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Баща на 25 г. щурмува парламента, за да бъде глас на своето поколение в него. Красимир Терзиев е 5-и в листата на ГЕРБ в Пловдив- град и има сериозни шансове за успех. Водач е Бойко Борисов, втори е кметът К.Димитров, който най-вероятно ще продължи успешния си мандата, а трети е известният адвокат Георги Георгиев, който е и втори подгласник в лидерския столичен 25-и район.

„Като всеки млад човек искам по-сигурен и по-добър живот и вярвам, че в основата на това е държавата и нейната подкрепа за гражданите й. Искам да изразя дълбокото си притеснение от политическата криза в страната, в която сме избрали да отглеждаме нашето бъдеще, а именно нашите деца. Нека покажем смелост за мечтите си и излезем заедно от изборната спирала през последните 3-години. От кога стана практика да придаваме сложност на тъй простичкия процес да излезеш и да заявиш своята гражданска позиция, гласувайки? Нека покажем отговорност, нека покажем, че сме общество въпреки всички различия, които можем да имаме! Нека изразим желание за сигурност и стабилност в нашата страна, за които гарантира ГЕРБ”, мотивира се Терзиев.

Въпреки че е толкова млад, Красимир Терзиев вече всеки ден се доказва с работата си и с видимите резултати от нея като зам.-кмет на най-важния район в Пловдив. В Тракия той отговаря за устройството на територията и инфраструктурата, за което му помага и инженерното образование, което завършва. Другият му ресор е екологията, която също му е близка – в свободното си време покорява върхове, а първата му специалност е Туризъм, така че е напълно наясно с всички измерения на проблематиката.

В парламента в момента имаме дефицит на инженери, а специалисти в областта на индустрията на гостоприемството изобщо нямаме, пълно е с парашутисти, вместо с покорители на върхове.


Неплатена форма

Никола Траянов



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.media си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бтв Синема 27 октомври 21:00ч.

Пропукване 2007 г. ‧ Трилър/Криминале ‧ 1 ч 53 мин

Режисьор: Грегъри Хоблит
В ролите: Антъни Хопкинс Тед Крауфорд Райън Гослинг Уили Бийчъм Розамунд Пайк Ники Гарднър

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

риби