01.07.2024 09:25

Позитано 20 и Леге в пипалата на ПР-октопод от НФСБ

Видян 853 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На редакционните пощи на медиите се получи прессъобщение с позиция на Диана Тонова-общински съветник от БСП София, която определя решението на ОПКК за връщането на Иван Таков на председателското място за нелегитимно. Оказва се, че прессъобщението е изпратено от пловдивска ПР-агенция „7-те тепета“ и лично подписана от Румяна Атанасова – собственик на агенцията, пише Червен ефир.

Проверка на Червен Ефир показа, че Румяна Атанасова е прехвърлила ПР-агенцията на майка си Мария Йосифова Динкова, което обаче не й пречи да се подписва под прессъобщенията и да оставя своя телефон за връзка. Професионалният път на Атанасова е повече от любопитен. От репортер в редица пловдивски медии, тя израства до ПР на екс кмета Славчо Атанасов, в последствие на НФСБ и даже през 2019-та година се явява на 7-мо място в листата на Обединени патриоти за общински съветници в Пловдив.


Сред малцината останали на Позитано 20 служители Атанасова е наричана пловдивският ПР-октопод в БСП. Оказва се, че Румяна Атанасова повече от 2 години гастролира около кръга на Корнелия Нинова и Калоян Методиев. Когато Нинова е вицепремиер и министър на икономиката в правителството на Кирил Петков, Атанасова веднага е назначена за ПР на ВМЗ-Сопот и тогавашния директор Иван Иванов.

Червен Ефир припомня, ч​е като директор на ВМЗ Сопот Иван Иванов стана известен с това, че е пръснал десетки хиляди левове държавни пари за ремонт на кабинета си, къща в Хисаря и служебна кола с шофьор, която да го кара до там. Отделно Иванов решил да ремонтира складово помещение до кабинета си в стая за почивка с преустройство за колосална стойност.  За капак – си е внесъл холна гарнитура… с масажни функции, която красяла новото помещение.

Явно „ПР уменията“ на Румяна Атанасова не са били достатъчни, защото Иванов така и не опроверга написаното в медиите. След като Иванов беше сменен като директор на ВМЗ Сопот, той се появи на 4-то място в листата на БСП Пловдив област, като Румяна Атанасова поема ПР-връзките на БСП Пловдив област, но явно и там не успя да се справи с възложените й задачи, защото кампанията беше повече от плачевна. Проверка на Червен Ефир показа, че въпреки скромните си възможности и капацитет като ПР, Атанасова е водила паралелно и кампания на БСП в най-голямата област София област, където е обслужвала Иван Ченчев, който пък после я приютил като сътрудник в Народното събрание. За резултатите на БСП София област също няма нужда да се говори. След това Атанасова поема ПР-обслужването и на бившия вече кмет на община Златица Стоян Генов, който пък загуби катастрофално местните избори.


В момента Атанасова е служител на пресцентъра на Позитано 20, което възмущава и малкото останали служители в централата на БСП. Причините са много – на първо място, че Атанасова е била във всякакви партии, но никога в БСП и не е част от социалистите нито в Пловдив област, нито в софийската организация. Освен, че взима голяма заплата от централата на социалистите, тя работи и на хонорар за различни организации, където е набутвана с благословията на Нинова и Ченчев.
Разбира се, от средата на юни, след като Корнелия Нинова подаде оставка, Румяна Атанасова е излязла в болничен, но явно не е толкова сериозно положението, щом продължава да изпраща като собственик на ПР-агенция прессъобщения до медиите, свръзани с БСП.

Червен Ефир


 


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

близнаци