Свързани новини

26.05.2019 18:16

Премиерът: Трябва да има справедливост, не може да се лъже така безогледно

Видян 2482 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Приемам всяко изказване на президента като на политически лидер. Това каза пред журналисти премиерът и лидер на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, който упражни правото си на глас в изборите за Европейски парламент, предаде  Фокус.


„Ние сме Европа и Европа трябва да е такава, каквато на нас ни харесва. Това значи сигурна, просперираща, с високи доходи, със сигурност, справедливост, свобода“, заяви той.


По повод мнението на президента, че трябва да се забрани публикуването на екзитполовете в изборния ден, премиерът коментира: „Той беше активен през цялата кампания и аз го приемам като политически лидер и всяко изказване ще бъде в полза на това най-много да ме глобят за агитация. Не ми цитирайте човек, който през цялата кампания работи за БСП, който и да е той“. „Това е лицемерие. Не само, че трябва да ги публикуват, а трябва всяка една агенция, която е лъгала през този месец, като излязат резултатите, медиите да пишат коя от тях не е познала резултатите или е давала лъжливи надежди или преднина на еди кой си. Трябва да има справедливост, не може да се лъже така безогледно и да се взимат огромни пари оттук-оттам, за да внушават нещо по време на кампанията. Честността е най-важното нещо. Хубаво е да си има, който си иска. Аз не ги гледам агенциите и днес съм забранил да ми казват резултати. Като мине 20.00 часа първо трябва да се види къде какво е по градовете и селата, възрастовите граници, да си направят партиите изводите, за да си продължат реформите в партиите. Ако има отговорни политически лидери, вляво, вдясно, в центъра, вторник почват финалните разговори за важните постове в ЕС, структуриране на мнозинства. Къде ще се включат тези, които отиват от България, къде България ще има полза? Толкова много работа има“, коментира още премиерът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

телец