При срещата Рангел го попитал защо е говорил тези работи, но Митко заявил, че няма да отговаря.

Свързани новини

21.08.2024 16:00

Рангел Бизюрев разказа шокиращи подробности за нощта на убийството в Цалапица

Видян 1188 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Днес започна делото срещу Рангел Бизюрев, обвинен за убийството на 24- годишния Димитър Малинов от Цалапица. Изненадващо Бизюрев поиска първи да разкаже за случилото се на 24-ти юли миналата година. Близо час продължиха обясненията му за нощта на убийството. Бизюрев разказа, че се е завърнал от Германия и по време на барбекю в парк Митко е бил тема на разговор.


Един от компанията, Йордан Пунгеров, казал пред всички, че Митко е обиждал Рангел. След чутото Рангел Бизюрев и единият от близнаците Динкови - Борислав тръгват с колата към къщата на Митко.


При срещата Рангел го попитал защо е говорил тези работи, но Митко заявил, че няма да отговаря. Това ядосало и раздразнило Рангел и той бутнал Митко два пъти с лявата си ръка в дясното му рамо. После Митко се ударил в дървото, залитнал настрани и паднал на едното коляно. След това се спуснал към Рангел. Последвало боричкане и още удари по Митко.


Бизюрев заяви, че не е имало удари в лицето, никъде не е имало кръв. "Не съм го удрял с цел да го умъртвявам. Не съм искал така да се случват нещата. Не съм искал да го убивам", каза Бизюрев пред съда.


По думите му, когато му е нанесъл два удара, Митко се е присвил, тогава Рангел го ударил с дясно коляно в корема и го е бутнал с двете си ръце в дървото.


Митко паднал на земята и казал: "Спри! Удари ме лошо!".


Рангел и Борислав тръгнали с колата и видели как Митко се изправя. След това обаче пак минали през същото място и Митко бил паднал по гръб с телефон в ръка. И двамата проверили дали има пулс, но такъв вече нямало.


След това Бизюрев разказа и подробности за качването на Димитър в багажника. "Не бях в състояние да реагирам трезво. Бях паникьосан и уплашен. Качихме Митко в колата и при потеглянето Борислав се обади на брат си Валентин", каза още Рангел и след това продължи с обяснения за заравянето на трупа в изкопаната с кирки и лопати дупка.


След обясненията на Рангел Бизюрев заседанието продължи с въпроси от страна на прокуратурата и адвокатите на гражданските ищци по делото.


Борислав Динков, единият от близнаците от Цалапица, отказа да свидетелства, да коментира и да дава показания по време на делото срещу обвиненият в убийството на Димитър Малинов Рангел Бизюрев. Съдията разясни на 20-годишният Динков, че може да не отговаря на въпроси, обясни му че има право на адвокат, но Борислав не пожела защитник.


По искане на прокурора бяха прочетени показанията на Борислав Динков дадени пред съдия и разследващ полицай. При изчитането им в залата Борислав Динков запази мълчание, но потвърди че подписите на протоколите от разпитите са негови.


Отговаряйки на въпроси на Рангел Бизюрев Борислав Динков заяви, че е имало психически и физически натиск при даването на показанията, които бяха изчетени.


По искане на адвокат Марковски, един от защитниците на частните обвинители, съдията припомни какви наказания са предвидени за лъжесвидетелстване и затаяване на истината.


Съдът определи да се проведе очна ставка между Рангел и Борислав. Борислав Динков заяви, че иска по време на очната ставка да присъства адвокат и посочи името на Светлана Званчева. Провеждането на очната ставка обаче се отложи за да бъде осъществена връзка с адвокат Званчева. Тя е заявила, че днес не може да се яви за провеждането на очна ставка. Очната ставка ще бъде проведена утре сутринта в 9.30 часа.


След разпит на журналистката Тина Ивайлова се очаква в залата да бъде доведен и братът на Борислав Валентин.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

Кино Нова 25 август 21:00ч.

В тайна служба на Нейно величество

Режисьор: Питър Хънт
В ролите: Джордж Лейзънби, Даяна Риг, Тели Савалас

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

риби