Свързани новини

04.06.2020 13:06

Регулаторът даде заден за парното

Видян 1615 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Заявявам категорично, че цената на парното за предстоящия есенно-зимен отоплителен сезон средно за страната ще бъде с 14 % по-ниска от цената, която беше за миналия зимен период”, заяви шефът на КЕВР доц. Иван Иванов. По думите му намалението за столицата ще бъде 15 %. Само час преди това премиерът Бойко Борисов се закани да смени ръководството на регулатора, което всъщност той няма как да стори -парламентът избира "независимия" орган.


Напомняме, че само ден по-рано КЕВР обяви по-високи цени на парното от 1 юли. Най-голямо увеличение се планираше  за София с 22% и от 15 до 18% за Бургас, Враца и Разград.


"Объркването настъпи, тъй като беше сравнена месечната цена за май с прогнозната годишна цена за топлинна енергия, която трябва да бъде валидна от 1 юли 2020 до юни 2021 г. По този начин беше направено внушение у хората, че те ще заплащат за парно с 22% повече”, заяви Иванов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 КЕВР е бронираната жилетка на Борисов 04.06.2020 13:21

    Цената на газта влияе пряко върху цените на много сфери в икономиката. Така наречената КЕВР /комисия за енергийно и водно регулиране/ е на практика бронираната жилетка на министър-председателя. Защо? Всяко решение на колективен орган не подлежи на санкция, особено наказателна. Тази комисия е прикрите на решенията взети всъщност от премиера, но обявени от няколко чиновника на държавна хранилка. Ако забелязвате имаме трайно установена национална политика да се създават напълно безсмислени постоянни и временни комисии и това не е никак случайно. Произвеждат решения на колективен орган = пълна безотговорност. И никак не е случаен фактът, че органа който ще бори корупцията в България е също "комисия". Празна дума! Комисиите от всякакъв вид имат качествата на захарен памук - произвеждат нещо, но не отговарят за нищо! Държавни хрантутници, които замазват с експертен хоросан политическите решения на изявени престъпници интегрирани в политиката. Та това напълно измислено нещо КЕВР, управлявано от пет дебила, произведе престъпно решение за увеличаване на цената на газта!? При безспорен факт на намаляване на цената от руска страна с 50%. Как ви се струва това? И какви са тези самозвани и набедени "експерти", които просто поставят 50% от намалената цена в джоба на самият пладнешки хайдутин ББ. Оттам по различни "проекти" и право в офшорните им сметки. Това е тяхното всичко! А цените на останали стоки и услуги заминават до тавана, че и над него. Схващате ли? Ограбват ни посред бял ден и 7 милиона човек мълчат като риби. Плащат на престъпниците и мълчат! Това поведение е недопустимо. Престъпници, които отдавна трябваше да са в затвора с доживотни присъди се изживяват като политици и вдигат цените на всичко, при очевидни факти и предпоставки за намаляване. Това тяхно престъпно поведение се подкрепя пряко от ЕС и престъпната партийна коалиция в парламента /знаете кои са/, но се въвежда от премиера. КЕВР са обикновен политически памперс! Вижте американците! Ама добе ги вижте. Вижте Париж и Лондон. Хвърлете емоциите си в коша за смет. Защото утре, за всички тези стачкуващи и непримирими милиони хора, нещата ще се оправят някак, а нас ще ни забият под земята без да им мигне окото. Правят го всеки ден. Защото спим дълбок зимен сън! И блеем като овце! Ограбват ни. Управлява мафия.

  • 001 Anonimen 04.06.2020 13:20

    Цензура, сър! Госпожа В. забрани коментарите в сайта си epicenter.bg, кой обслужва Петата колона и Суджукорастията.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

телец

Този ден е малко по-интелектуален за вас

Този ден е малко по-интелектуален за вас, с други думи -