Свързани новини

11.08.2011 14:06

Съдебни изпълнители разпродават имущество на длъжници в Бургас

Видян 2296 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

18 автомобила на длъжници разпродават в момента частните съдебни изпълнители в Бургас, показва справка в регистъра на вещите, обявени за продан, съобщава Бургасинфо. Всички коли са в движение, а цените им варират от 700 до 15 000 лв. За продан са обявени и други движими вещи - предимно оборудване и обзавеждане за магазини - фризери, хладилни витрини. Но има и предмети за домашна употреба - например хладилник и пералня "Индезит" на длъжник от Айтос се продават за по 240 лв. всеки.


Бойлер "Теси" е обявен от частния съдебен изпълнител Росица Стоянова за 27,84 лв., а климатик "Мидеа" - за 323,68 лв. Метални рафтове и дървен стелаж за хляб са на обща стойност около 70 лв.,


До публична продан се стига, когато длъжникът не успее да изплати дълга си към кредитора. Частните съдебни изпълнители разпродават в момента и много недвижими имоти, но купувачи се намират само за най-атрактивните. По същия начин стоят нещата и с автомобилите. Сравнително нови коли и в движение се купуват бързо.


Сред най-атрактивните МПС-та за продан в момента например е "Нисан Примера" от 1994-а година, който е с начална цена 900 лв. За 2600 лв. се продава "Шевролет Авео", произведен през 2007 г. и с навъртяни едва 20 000 километра. "Фолксваген Транспортер" с година на производство 1998 е пуснат на търг за 1600 лв.


Микробус на длъжник от Черноморец пък е обявен за продан за 700 лв.


Ако вещите не могат да се продадат на първи търг, цените им се свалят и те се пускат на търг повторно. Ако не успеят да се продадат изобщо, се търси друго имущество, което би могло да бъде по-атрактивно, разясниха съдебни изпълнители.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

скорпион