Свързани новини

11.02.2011 12:31

Съдят наш и сърбин в Бургундия

Видян 1398 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Авариите заради откраднати кабели и метали от нашенци в чужбина станаха често срещано явление. Този път големият удар е бил във френския град Шенов. Извършителите са били двама – българин и сърбин. Френската полиция ги сгащила в Шенов, край 150-хилядния източен град Дижон в Бургундия, известен със своята дижонска горчица. Забелязали крадците близо до железопътна линия, където повредили сигнализационен стълб, информира френското издание Дижон енформасион.


Служителите на реда ги спипали точно, когато двамата мъже товарели крадения 100-метров кабел в джипа си. От полицията не се изненадали и щом разбрали, че джипът също бил откраднат преди няколко дни в съседен град.


Задигналият материал причинил 40-минутно закъснение на влаковете, заради повредената сигнализация. Стойността на откраднатото е оценена на 8 000 евро. Очаква се двамата да бъдат изправени пред наказателния съд във Франция.


В началото на януари тази година наши цигани бяха заловени с 4 тона мед за 15 000 евро от склад на държавната железопътна компания SNCF в югозападния френски град Бордо.



Етикети
,
Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 23 юни 21:00ч.

Малки невинни лъжи

Режисьор: Гийом Кане
В ролите: Франсоа Клюзе Макс Марион Котияр Мари Жил Льолуш Ерик

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

овен

Социалната справедливост

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Социалната справедливост,колкото и да е странно,е нещо