До последния момент ще се надяваме, че ще се намери формула за работещо правителство. Това ще стане само, когато има диалог и се търсят решения, добави Плевнелиев.

Свързани новини

19.10.2022 11:26

Само от БСП са изпратили писмен отказ от преговори с Плевнелиев и Паси

Видян 1052 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Утре започваме в 11 ч. преговорите с най -голямата политическа сила, след това продължаваме по реда. Това заяви преди днешното пленарно заседание Росен Плевнелиев - президент на България в периода 2012-а - 2017-та година. Нямаме отказ в писмен вид от ДБ все още. Партиите трябва да градят мостове един към друг, каза още Плевнелиев, цитиран от БГНЕС.

Плевнелиев уточни, че до момента само една партия е отказала среща с контактната група, която започва срещи с парламентарно представените партии в четвъртък. И това е БСП:

"И се надяваме искрено да постигнем нашата една-единствена, елементарна цел, а тя е най-после политическите партии да започнат да търсят заедно решение. До тук от общо 6 политически партии, които ние сме поканили, само една е отказала. Очакваме реакцията на останалите. Няма да се откажем. До последно ще очакваме, ще се надяваме. Получихме писмен отказ от БСП засега. Крайно време е да разберем, че политическите партии, трябва да започнат да променят подхода; да търсят и да градят мостове един към друг; да дадат всичко от себе си в този труден момент - България да се управлява отговорно" -  каза Плевнелиев.

До последния момент ще се надяваме, че ще се намери формула за работещо правителство. Това ще стане само, когато има диалог и се търсят решения, добави Плевнелиев.


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 завършени смешници 19.10.2022 14:25

    Ама тия двамата смешници и национални предатели никой не ги бръсне за слива. Или Тиквата е полудял, или Мустафата му ги е натресла на кухата манерка и това за него е поредното самоунижение и падение.

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 23 юни 21:00ч.

Малки невинни лъжи

Режисьор: Гийом Кане
В ролите: Франсоа Клюзе Макс Марион Котияр Мари Жил Льолуш Ерик

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да възобновите старо хоби


Днес ще ви се иска да възобновите старо хоби, което не