Свързани новини

06.04.2009 14:01

СДС изпадна в агония

Видян 1471 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

СДС се разтресе от поредната си криза след като стана ясно, че и депутатът Иван Колчаков е поредният известен политик, напуснал сините редици през последните десетина дни. Решението му е сериозен удар за партията, след като миналата седмица с партията се раздели и кметът на Кюстендил Петър Паунов. „СДС е в агония, защото вече 90% от членовете й ги няма и 90% от гласуващите преди време със синята бюлетина вече не желаят да дават вота си за тази формация“, заяви Колчаков за 19`.


Напусналият политик сподели, че досега е отхвърлял предложения и на ГЕРБ, и на „Атака“ за участие в избори с техните листи. Това той е сторил като лоялен член на синята партия и „убеден седесар“. Коалирането с ДСБ обаче било краят за тази формация, затова Колчаков го нарече „ритуално самоубийство“. „Старият политически питон Иван Костов нагълта малкото зайче Мартин Димитров“, каза той за вестника. Като лекар и специалист по реанимация политикът не виждал възможност за „съживяване“ на СДС. Той не проумявал как партията му, наречена преди години от самия Костов „мъртво тяло“, сега сама била склонна да стане такова след прегръдката си с него.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 29 септември 21:00ч.

Странични ефекти 2013 г. ‧ Трилър/Криминале ‧ 1 ч 46 мин

Режисьор: Стивън Содърбърг
В ролите: Руни Мара Емили Тейлър Джуд Лоу Dr. Jonathan Banks Чанинг Тейтъм Мартин Тейлър

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.