Свързани новини

05.08.2020 11:08

Ще обяви ли Борисов оттегляне след Севи?

Видян 4693 пъти | Коментари 7
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ще обяви ли премиерът Бойко Борисов оттегляне след Севделина Арнаудова? Дали оттеглянето на медийния съветник на премиера означава, че и той като нея ще се прибере на 17-тия етаж на ПРОНО в централата на ГЕРБ? Това е въпросът.


Снимка: Reuters



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 007 Anonimen 05.08.2020 17:36

    EUROмутрата дон EUROлеоне: „Готов съм да си тръгна, но съм поел ангажимент” В предаването на БСТВ "ДИСКУСИОНЕН КЛУБ" с водещ Велизар Енчев (31.07.2020) с КАЛИН ТОДОРОВ, ПИСАТЕЛ (https://bstv.bg/news/diskusionen-klub-s-vodeshch-velizar-enchev-31-07-2020-gost-kalin-todorov-pisatel), гостът каза, че според кулоарна информация от високите масонски ложи кукловодите МУ са взели три решения: - Никакво служебно правителство; - Недопускане падането на главата на гешев; - Ще държим борисов оше един месец.

  • 006 брутално 05.08.2020 12:35

    Току-що, директно по Нова тв по време на речта на Борисов полицаи биячи се справиха брутално с няколко протестиращи. По всичко изглежда, че това са мутрите на Делта Гард,

  • 005 Anonimen 05.08.2020 11:38

    Фактът, че госпожа Шехерезада вече се е изнесла от МС, показва, че стадото се вкарва в кошарата !!! Батальонът се строява за последен път. Старото се уволнява, зайците рИват…

  • 004 Anonimen 05.08.2020 11:30

    От ОПГ ГЕРБ „Гешефт Груп“ отказаха да разкрият какъв ще е дневният му ред, както и кога и къде точно ще е мероприятието. Това е първата умна стъпка на Борисов! След което ще тече и подготовката на „структурите“ за излизане в нелегалност или може би Тиквата иска да се сбогува с тях, като Министър председател !!!!

  • 003 Anonimen 05.08.2020 11:29

    И в бъдеще мястото ще се нарича "Гербава поляна" или „Каскет табия“ ? А, дневният ред е ясен още от преди 30 години – Да крадем неуморно господа в името на евроатлантическата интеграция, и тогава ще ни простят и няма да ни хванат !!!!! Сбирката ще бъде увенчана с кулинарен сюрприз - пълнена тиква с прошуто и пармезан под шоколадова заливка тип СахАр, върху която ще е изписано с кокосови стърготини "стЪбилносТ"!!! На участниците ще бъдат раздадени сувенирни шкафчета-ключодържатели с две тайни чекмедженца, суджукови боМбонки, мини-черпачета за еврофондове и новоотпечатаната брошура "РъковоЦтво за оЦтраняване на доматени и яйчени петна" !!!

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв