Свързани новини

17.08.2009 16:34

Сините издигат своя кандидатура за София

Видян 1406 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Партиите в Синята коалиция трябва да издигнат свой кандидат за кмет на София на предстоящите на 15 ноември частични местни избори. Това е мнението на общинския съветник от ДСБ Вили Лилков. Според него СДС и ДСБ тепърва трябва да определят заедно или поотделно ще издигат кандидатури. „София е градът, в който сините имат най-голяма подкрепа и ще бъде предателство спрямо избирателите и спрямо софиянци, ако ние не предложим алтернатива и своя програма за решаване на проблемите на града“, заяви Лилков пред БНР. Той е категоричен, че през последните години столицата не се развива, затова сините трябва да представят своя визия за бъдещето на София.


Както 19` вече писа, кандидатът на дясната коалиция за столичен кмет на последните местни избори Мартин Заимов заяви, че е готов да се кандидатира отново за кметския стол. Той обаче уточни, че ще стори това само ако получи подкрепата и на ГЕРБ. Вили Лилков обаче е известен с критичното си отношение към решенията на доминирания от Бойковата партия общински съвет. Той едва ли включва вариант със син кандидат, издигнат съвместно с ГЕРБ, коментират негови съпартийци.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Важен ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните.