Свързани новини

15.09.2014 15:07

Скандал с първокласници в столичното 112 училище

Видян 2506 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Грозен скандал с ученици и родители, дошли в първия учебен ден, се е разразил в столичното 112 ОУ Стоян Заимов на бул. Княз Ал.Дондуков, пише Блиц.


Оказва се, че вместо в 9 часа, както било обявено, празненството щяло да започне в 11,30 часа.Причината била предстоящатата визита на министъра на образованието Румяна Коларова, разказва дядото на едно от децата. Михаил Мисев недоумява как е възможно такова отношение към всички, събрали се в 9 часа, както е било съобщено предварително.


„Хората са на работа, излезли са, притеснени са, бързат. И изведнъж – елате в 11,30часа. Това на какво прилича?“ са само част от възмутените коментари.


Единственото предупреждение към родителите за смяната на времето е на


на страницата на 112 ОУ в социалната мрежа. На сайта на МОН също има съобщение, което гласи: "На 15 септември 2014 г., понеделник, министър Коларова ще открие новата учебна година в 112 Основно училище Стоян Заимов– София и в Първа английска езикова гимназия от 11.30 часа". Двете училища поделят един и същи двор, което прави възможно обединяването на церемониите, но родителите споделят, че  покрай стягането на първокласниците и другите ученици на никой не е останало време да влиза сайта на МОН, за да чете съобщенията на чиновниците. Част от хората коментираха също, че не ползват социалната мрежа и смятат за несериозно публикуването на официални съобщения на образователна институция точно там.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

козирог