15.06.2024 17:00

Служител на Пентагона разкри вълнуваща 7-минутна среща със светещо синьо НЛО

Видян 1425 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вълнуващата среща на изпълнител от Министерството на отбраната на САЩ с гигантско светещо НЛО е предизвикала 10 години изследвания и два патента, вдъхновени от срещата му.

Трима свидетели, сред които и този инженер от Пентагона, съобщават, че са заснели електронни доказателства за НЛО тип "щанга", дълго половин футболно игрище, което светеше в странно "индигово" синьо.

Според тях корабът е прелетял безшумно над стар път за дърводобив в югозападната част на Онтарио, Канада, на 28 август 2013 г., близо до мястото, където триото се е разположило на лагер за ловен излет.

"Заснетите данни от събитието - съобщава свидетелят - могат да бъдат първото реално физическо доказателство, че не просто лети кораб, а че той лети благодарение на невероятно сложна и [...] мощна въртяща се електромагнитна задвижваща система.

Случаят е разследван от същия експерт по нанотехнологии, чийто анализ на масово наблюдение на НЛО в Тексас през 2007 г. стана централна тема на продуцирания от Стивън Спилбърг документален филм за НЛО "Encounters" (Срещи), излъчен миналата година по Netflix.

Има ли друг случай на "щанга", който да сме разследвали като този? - казва този инженер, следователят по НЛО Робърт Пауъл, пред DailyMail.com за този рядък случай. "Не, той е единственият.

Пауъл заяви пред DailyMail.com, че случаите на НЛО с тази форма са толкова редки, че в историята съществуват само около 50-60 случая.


Пауъл, чиято нова книга за НЛО получи похвала от бившия служител на разузнаването в Министерството на отбраната Крис Мелън, лично е посетил лабораторията на изпълнителя и е работил с него по анализа на странните смущения в неговия видеоклип за НЛО.

Той ме разведе из отбранителното съоръжение - казва Пауъл, който проверява самоличността на източника и биографичните му твърдения.

В лабораторията имаше тежкотоварен търговски 3D принтер и имаше офиси с трима или четирима инженери, които работеха там до него в тази негова сграда - отбеляза той.


Самата среща с щанга НЛО-то е започнала на 28 август 2013 г., около 21:40 ч., когато те са се връщали към цивилизацията от лов на черни мечки - практика, която е законна, когато се извършва през сезона в Канада.

Свидетелят изпълнител на защитата е седял на задната седалка на камиона Dodge 4x4, а другите двама свидетели - на предната седалка, както съобщават Пауъл и неговият съразследващ, пенсионираният бивш полицейски детектив Фил Лийч.


 Бяхме на около четири и половина или пет мили от главния път, когато забелязах нещо над рамото си - продължи изпълнителят на отбранителни услуги, който пожела да остане анонимен, за да запази бизнес контактите си с Министерството на отбраната.

Първото нещо, което ме впечатли, беше колко ярко беше това нещо - отбеляза той.

"Беше впечатляващо. Тъй като в миналото съм се занимавал с оптични системи, говорим за превозно средство, което изглеждаше като сценарий за осветление на стадион - беше брилянтно.

Свидетелят описва "индигова плазма, която покриваше по-голямата част от кораба", който имал форма на кост или барбун и се простирал на около 170 фута дължина, 60 фута ширина и 20 фута височина, докато летял бавно точно над линията на дърветата над този стар път за дърводобив.


 Бяхме на около четири и половина или пет мили от главния път, когато забелязах нещо над рамото си - продължи изпълнителят на отбранителни услуги, който пожела да остане анонимен, за да запази бизнес контактите си с Министерството на отбраната.

Първото нещо, което ме впечатли, беше колко ярко беше това нещо - отбеляза той.

"Беше впечатляващо. Тъй като в миналото съм се занимавал с оптични системи, говорим за превозно средство, което изглеждаше като сценарий за осветление на стадион - беше брилянтно.

Свидетелят описва "индигова плазма, която покриваше по-голямата част от кораба", който имал форма на кост или барбун и се простирал на около 52 метра дължина, 18.2 метра ширина и 6 метра височина, докато летял бавно точно над линията на дърветата над този стар път за дърводобив.


 Отблизо, казва той на следователите, "светлините, които излъчваше, не бяха некохерентна светлина", т.е. не дифузна "мека светлина" като тази от електрическа крушка, а по-скоро лазерна светлина.

На непрофесионален език той описва светлината като "десетки хиляди малки светещи частици, които най-добре се описват като тези, които се появяват по време на фойерверк от типа на фонтан".

Но от по-техническа гледна точка изпълнителят я описва като "кохерентна" светлина: "Беше солена за очите ми. Сякаш гледах лазер, който е преминал през дифракционна решетка или нещо подобно".


И двамата свидетели бяха изключително развълнувани от това - каза изпълнителят на отбраната в интервю, записано на видео. "Всъщност единият от тях каза [...] "Просто стреляй!", сякаш искаше наистина да изстрелям патрон в това нещо".

НЛО се движеше в бавното си въртеливо движение в продължение на около шест или седем минути, като в крайна сметка свидетелят на изпълнителя на отбранителни дейности успя да заснеме събитието с HD камерата си Sony, която даде само статично изображение, въпреки че работеше преди и след събитието.

Наблюдението завършило с появата на "подобен осветен кораб" на хоризонта и двата НЛО се отдалечили "с невероятна скорост". 


 Моментът оставя само визуално статично изображение и изумените гласове на свидетелите на лентата.

Отлетях, за да се срещна с човека - разказва Пауъл пред DailyMail.com, - защото това беше толкова необичаен случай. Исках да се уверя в реалността му. Беше по-скоро лична работа.

Когато Пауъл обиколил инженерния бизнес на изпълнителя на отбранителни услуги, той работил с него, за да тества кадрите на Sony чрез осцилоскоп - устройство, което проследява промените в електрическите напрежения, честотата и други спецификации за отстраняване на неизправности в електрониката.

Времето, което прекарах с него на осцилоскопа, вероятно беше 20 или 30 минути - каза Пауъл. 


Първото нещо, което погледнахме, бяха черните мечки, които бяха застреляли, най-вече защото искахме да видим базовата линия на осцилоскопа, как изглежда камерата при нормална работа", отбелязва той.

След това я разгледахме, когато всичко беше основно шум по отношение на видеото - каза Пауъл, - ето някои сигнали на осцилоскопа, които се повтарят.


Според доклада на Пауъл и Лийч за случая с НЛО, изготвен за гражданската група Mutual UFO Network (MUFON), обработката на видеото с осцилоскоп показва, че "смущенията" съвпадат с ритъма на светлинното шоу на НЛО,

Това, което на видеокасетата изглеждаше като "бял шум", всъщност показваше "перфектна пулсационна функция", според техния доклад.




Тази скрита "перфектна" пулсация, разкрита от обхвата, е била "синхронизирана с въртенето на светлините" на НЛО и се е повтаряла с една и съща скорост на "приблизително едносекундни интервали".

Според свидетеля на изпълнителя на отбраната моделът е бил такъв, какъвто би се очаквал, ако "индиговата" плазма извън НЛО се държи като много голяма версия на нормален двигател с променлив ток (ДПТ). 


 


 


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 23 юни 21:00ч.

Малки невинни лъжи

Режисьор: Гийом Кане
В ролите: Франсоа Клюзе Макс Марион Котияр Мари Жил Льолуш Ерик

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!