Свързани новини

23.03.2014 00:03

Станишев: Търсим решения за подобряване на възможностите за индустриалните потребители на ток

Видян 1382 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На среща с ръководството на Стомана - Перник обсъдихме най-вече  състоянието на предприятието, защото като цяло то е едно от най-големите производители в България, да не говорим какво означава за Перник - работните места, заплатите на хората. Това заяви пред журналисти лидерът на БСП Сергей Станишев, който на 21 март посети Перник. По думите му ръководството е поставило въпроса с цената на тока. "Търсим решение за подобряване на възможностите за потребителите на електроенергия, които са големи и индустриални", съобщи лидерът на социалистите. По думите му има създадена работна група към министъра на икономиката и енергетиката, като до края на април, в диалог с големите потребители на електроенергия, с НЕК, с ЕСО ще представят по-цялостен модел на ценообразуването, така че българската продукция да бъде конкурентноспособна и да се намери балансът между българският енергиен сектор и българските потребители - както индустриални, така и битови. Той допълни, че на следващото заседание на енергийната комисия ще бъдат поканени представители на ДКЕВР, за да се обсъдят проблемите и да има предвидимост в решенията на регулатора в тази област.

Станишев обяви и, че е поставил пред ръководството на предприятието въпроса за спонсорството на пернишкия  футболен отбор "Миньор". "Очакваме такива големи компании да се ангажират с обществени каузи, в това число и спорта", каза още Станишев. 


На срещата с ръководството на Стомана - Перник присъстваха още народните представители от ПГ на КБ: Станислав Владимиров, Евдокия Асенова, Таско Ерменков и председателят на Областния съвет на БСП-Перник Ненко Темелков.




Етикети
, , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

скорпион

През този ден фокусът ви може да се измести към общуването

През този ден фокусът ви може да се измести към