26.06.2024 09:39

Стоян Михалев положи клетва като депутат на мястото на Христо Иванов

Видян 173 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Стоян Михалев от ПП-ДБ се закле като депутат. Той влиза на мястото на отказалия се от мандата си Христо Иванов. С 212 гласа "за" и само един "въздържал се" (от ПП-ДБ) народните представители гласуваха оставката на Филиз Хюсменова от ДПС, предаде БНР.

От Движението съобщиха и за промяна в ръководството си - за зам.-председател на групата е избран депутатът от Кърджали Байрам Байрам.

Народните представители промениха дневния си ред и изслушването на служебния министър-председател Димитър Главчев беше преместено по-назад в програмата.

В началото на заседанието председателят на Народното събрание Рая Назарян съобщи, че служебният премиер е разрешил участието на наши военни кораби и военнослужещи в операция на противоминната военноморска група в Черно море.

Със заповед на министъра на отбраната е разрешено преминаването през въздушното пространство и пребиваването на наша територия на съюзнически военни сили и средства.


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Словения

Най-дружелюбните страни в Европа

10. Хърватия. Резултат 91.78 Някога лятно ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.