27.05.2024 15:52

Светът върви към катастрофа и по-голяма трагедия от Втората световна война: Александър Вучич

Видян 1249 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Остава малко време за приключване на конфликта в Украйна, който рискува да излезе извън контрол и да предизвика глобална война, предупреди сръбският президент Александър Вучич.

Пред телевизионния канал Prva Srpska Televizija Вучич заяви, че светът стои на ръба на тотален глобален конфликт и вероятно вече е твърде късно той да бъде избегнат.

„Страхувам се, че остава малко време, за да бъде спряна войната в Украйна. Надявам се, че това все още е възможно, но се опасявам, че всъщност не е. Страхувам се, че влакът вече е напуснал гарата, започнал е да се движи и никой няма да го спре", каза той.


Според мен нещата ще стават все по-зле и по-зле и може да се окаже, че ще имаме по-голяма трагедия от Втората световна война. Страхувам се, че вървим към голям световен конфликт, а малцина искат да го спрат.


Обяснявайки прогнозата си за деня на Страшния съд, сръбският лидер заяви, че конфликтът се подтиква от световната военна индустрия, от печелившите от войната, които са заинтересовани от разширяването и удължаването му, вместо да търсят решение.


„Когато машината за война започне да се разгаря, тогава има военно лоби и лоби на военната индустрия, които искат тя да се засили, и тогава вече няма да има [мирни] усилия, трудно е да се спре“, каза Вучич.




Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

дева

Днес може да прекалите в опитите си да постигнете нещо

Днес може да прекалите в опитите си да постигнете нещо