Усмихнато лице или луна? Това, което виждате първо в нова оптична илюзия, разкрива най-дълбокия ви страх

Свързани новини

26.10.2024 07:45

Усмихнато лице или луна? Това, което виждате първо в нова оптична илюзия, разкрива най-дълбокия ви страх

Видян 3146 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нова оптична илюзия твърди, че това, което виждате първо, ще разкрие най-дълбоките ви и вероятно подсъзнателни страхове в живота. Изображението приканва зрителите да погледнат бързо и да отбележат дали виждат усмихнато лице или луната.

Виждането на едното изображение ще покаже, че най-големият ви страх е от самотата, която може да ви попречи да намерите идеалната си половинка, превръщайки го в самоизпълняващо се пророчество.


Ако първото нещо, което сте забелязали, е била Луната, ако означава, че най-дълбокият ви страх в основата ви е уязвимостта.Актът на изразяване на лични емоции не ви идва лесно и може да ви накара да се затворите за другите.

От друга страна, това също така означава, че цените всеки момент в живота си и активно търсите приключения, които ще ви предизвикат.Вие сте изключително страстна личност и усещате емоциите - независимо дали са добри или лоши - на дълбоко и интензивно ниво.

Усмихнатото лице е изобразено от две птици, прелитащи през луната, които представляват очите, и клонче на дърво отдолу във формата на усмивка.

Виждайки усмихнатото лице, може да означава, че се борите със самочувствието и изпитвате дълбок страх да останете сами.


Този страх от самота вероятно ви е накарал да се мъчите да намерите идеалния партньор, който да задоволи нуждите ви. Това обаче също така показва, че сте мил и състрадателен човек, който ще излезе от пътя си, за да помогне на другите.


Стремите се да виждате доброто във всеки и сте дълбоко състрадателни, което ви позволява бързо да прощавате на хората, които са ви разстроили.

Тези видове оптични илюзии използват визуална измама, за да разкрият личностните характеристики или желанията на хората, като анализират начина, по който те възприемат двусмислени изображения.

Видът илюзия, както е показан тук, се нарича илюзия фигура-земя, която принуждава съзнанието ни да превключва от един образ на друг, което означава, че може първо да сте забелязали котката, а едва след секунда - мишката.

Когато гледаме света, наблюдаваме информацията на малки части, за да не претоварваме сетивата си, което ни принуждава да се фокусираме върху основния обект, докато всичко останало става част от фона. 


 


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.media си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бтв Синема 03 ноември 21:00ч.

Черно злато 2011 г. ‧ Военен/Приключенски филм ‧ 2 ч 10 мин

Режисьор: Жан-Жак Ано
В ролите: Антонио Бандерас Емир Несиб Марк Стронг Sultan Amar Таар Раим Prince Auda

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Днес най-добре бихте се почувствали

Днес най-добре бихте се почувствали, ако положите