Свързани новини

28.01.2009 10:48

Велчев анализира поведението на прокуратурата в Дупница

Видян 2716 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Това беше направено преди изявленията на Весела Лечева просто за да бъдат стимулирани оперативно-издирвателните органи, които се занимават, да работят по–интензивно.


Това заяви преди заседанието на Висшия съдебен съвет /ВСС/ главният прокурор Борис Велчев по повод удължаването на разследването около покушението на бизнесмена Манол Велев, който е съпруг на председателката на Държавната агенция за младежта и спорта Весела Лечева, предаде БГНЕС. По повод инцидента със похищението на пътническия автобус от София за Варна вчера от Мирослав Блажев, първият обвинител заяви, че "ще се разследва там където е извършено /престъплението, бел.ред./". "Образувано е по съответния текст на Наказателния кодекс за вземане на заложници. Трябва да се обърнете към Окръжна прокуратура-Ловеч за подробности", посъветва журналистите главният прокурор. Той отказа коментар по повод смъртта на задържания от полицията Пламен Куцаров, като се мотивира, че не е приключила съдебно-медицинската експертиза. Куцаров почина в полицейска кола миналата сряда, след като беше подложен на детектор на лъжата. Смъртта му доведе до отстраняването на трима висши ръководители в МВР. Той беше задържан по досъдебно производство за участие в група за отвличане. Миналата сряда, докато Пламен Куцаров и приятелката му се приготвяли за работа, на вратата на апартамента им се позвънило. Нахлули маскирани полицаи, които свалили Пламен на земята и го отвели в полицията.
На въпрос "защо прокуратурата не е освободила свои служители от Дупница, при условие, че липсва доверие, главният прокурор отговори: Нека да не избързваме с тези изводи. Ние ще анализираме поведението на прокуратурата в Дупница. Но за всичко си има време. Нищо конкретно не ме смущава. Трябва да се проверят някои обстоятелства и главно, защо не са били вземани мерки през годините.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Полицията в Ботевград разследва жестоко убийство

Полицията в Ботевград разследва жестоко убийство

Полицията в Ботевград разследва жестоко ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни

Днес сте доста емоционални и бързо си изпускате нервите

Днес сте доста емоционални и бързо си изпускате