Вучич пусна снимки с Радев, Орбан и Алиев: С приятели е по-лесно

Свързани новини

19.07.2024 09:23

Вучич пусна снимки с Радев, Орбан и Алиев: С приятели е по-лесно

Видян 691 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Президентът на Сърбия Александър Вучич се е срещнал с Румен Радев по време на Срещата на върха на Европейската политическа общност. Това обяви той във своя Facebook профил в няколко поредни поста.

"С президента Румен Радев разговарях за двустранните отношения, укрепването на икономическото сътрудничество и партньорството между нашите две страни и народи. Фокусирахме се и върху ключовите въпроси на тази среща на върха на Европейската политическа общност и теми, които оформят бъдещето на Европа", написа той към снимка с българския държавен глава.

След това Вучич публикува втора снимка - с Румен Радев, Виктор Орбан и Илхам Алиев, шегувайки се, че нямаше да са те, ако не нарушат поне едно правило.

"Тримата нямаше да сме ние, ако не нарушим поне едно правило. Въпреки че не е 17 часа, тук си вземам кратка почивка с Виктор Орбан, Илхам Алиев и Румен Радев с кафе (и чай за мен). Към края към нас се присъедини и Еди Рама. Денят ще бъде дълъг и натоварен, но с приятели винаги е по-лесно, независимо къде се срещате", написа Вучич и добави: "Обсъждаме актуални въпроси от значение за нашите държави и Европа като цяло и организираме срещи в предстоящия период, защото плановете са много, а времето тече бързо."




Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Най-лошият кошмар на Скорпиона

Най-лошият кошмар на Скорпиона

В Нюкий, Англия, има седем от тези ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 20 юли 21:00ч.

Код: Ангелът

Режисьор: Рик Роман Уоуф
В ролите: Премиера в България: 30.08.2019 Световна премиера: 23.08.2019 Жанр: Екшън, Трилър САЩ / 2019 / 121 минути Възрастова група: D - Забранен за лица под 16-годишна възраст Сценарист: Катрин Бенедикт, Крайтън Ротънбъргър Режисьор: Рик Роман Уоуф В ролите: Дже

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

водолей