27.07.2023 13:58

За 45Млв. на каса Татко Петко слага свой шеф на ДК Индрустриални зони

Видян 4414 пъти | Коментари 2
Гласували 4 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От сигурни източници в МИИ научихме, че сивият кардинал, който се разпорежда във ведомството, е Добринка Вичева - близка на т.нар чичо Петко - баща на Кирил Петков и основен кадровик в сегашното управление.


Добринка Вичева, която е пенсионер от 2 години, но въпреки това е назначена в надзрония съвет на НОИ, ,,коли и беси” в икономическото министерство като началник кабинет, аналогично на Калоян Методиев, който въртеше ведомството при Корнелия Нинова и предходното редовно правителство.


От сигурни източници научихме, че лично г-жа Вичева готви за изпълнителен директор на НКИЗ - небезизвестния Валери Андреев - човекът с многото необяснимо придобити апартаменти точно по времето, когато заемаше длъжността изпълнителен директор в дружеството, в което по същото време работеше и близката нему Добринка Вичева.


Целта е ясна - да се придобие контрол върху една от малкото печеливши държавни компании с над 45 милиона лева по сметките и апетитни имоти за още десетки милиони. Припомняме ви кой е Валери Андреев, Петко Петков и далаверата им с Волаком и европейските средства, свързани отново с Национална компания индустриални зони, Асен Василев и Виолета Лорер.


ВИЖ ТУК



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Бай Ганьо 03.08.2023 17:17

    Балкански бандитизъм.

  • 001 Anonimen 01.08.2023 21:43

    Див капитализъм в пълен разцвет...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

овен

Днес може да получите помощ от познат

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес може да получите помощ от познат, но ще трябва да