Свързани новини

05.08.2009 10:20

Зоя Димитрова: Сертов работи добре с партньорите

Видян 2107 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Няма такова нещо. Няма подобно официално становище на партньорските служби. Това каза говорителят на Държавната агенция "Национална сигурност" /ДАНС/ Зоя Димитрова по повод твърденията, че партньорските служби са загубили доверието в досегашния ръководител на агенцията Петко Сертов, предаде БГНЕС.


Ние работихме много активно с американските и европейските служби. Неотдавна дори получихме благодарствено писмо от една европейска служба лично до директора на ДАНС, каза още Димитрова пред Нова телевизия. Според нея не е имало отменяне на визита на Сертов в САЩ, а ставало въпрос за отложена среща по чисто технологични причини. Димитрова смята, че министър-председателят ще се лиши от "един голям властови ресурс, ако ДАНС бъде разформирована или пък бъде обезмислена от към съдържание". Говорителят на ДАНС призна, че е имало опити за натиск върху ДАНС от страна на всички политически сили - и на управляващите и от страна на опозицията.
БГНЕС припомня, че днес премиерът Бойко Борисов официално ще предложи на Министерски съвет кандидатурата на Цветлин Йовчев за директор на ДАНС. Досегашният ръководител Петко Сертов ще замине на работа като консул в Солун.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.