Свързани новини

24.07.2013 16:07

Алекс Раева се явява на кастинга на X FACTOR в София

Видян 1867 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като вече в четири града съпреживява емоциите на всички кандидати в X Factor, водещата Алекс Раева твърдо е решила да се яви пред комисията и да „провери” дали ще бъде допусната на следващия кръг. Точно това тя ще направи на кастингите в София, които започват от 26 юли и ще продължат до 29 юли. Алекс обеща, че не само ще влезе в стаите за прослушвания, но дори ще изпълни своя любима песен.


 


И докато чаровната водеща ще пее за първи път на прослушванията в столицата, част от екипа на X Factor вече пя – поводът беше кандидат, която се яви на кастинга на рождения си ден. Влизайки пред комисията, младата дама бе посрещната с песента Happy Birthday, което я накара да се отпусне и й помогна да впечатли екипа на X Factor.


 


Освен с песни и музикален талант, някои от кандидатите намират в X Factor и любовна утеха и втори шанс в живота. Момиче иска да спечели на всяка цена, за да накара своя бивш приятел да си каже „Уау, какво изпуснах!”. Нова страница в живота си иска да обърне и участничка, която пропуска шанса да следва в Германия заради любов, която впоследствие завършва несподелено. Разбито сърце чрез музика иска да лекува и млад футболист. За втори шанс е дошла и бивша художествена гимнастичка, която след травма е принудена да прекрати спортната си кариера и се насочва към музиката.


 


Разнообразието от атрактивни професии достигна своята кулминация на стартиралия днес в Пловдив кастинг. За да докаже музикалния си талант, в града на тепетата дойде истински рейнджър от Камбоджа. Гост на прослушванията беше и зам. кметът на културата Стефан Стоянов. Той дойде специално, за да подкрепи всички млади таланти и да изрази надеждата си, че и във втория сезон Пловдив ще има свой представител на финала, също както това се случи в първия сезон и успешното представяне на Сани Алекса.


 


Последен шанс за всички, които искат не само да спечелят X Factor, но и да се превърнат в новите музикални звезди, са кастингите в София. На 26, 27, 28 и 29 юли екипът на X Factor очаква всички таланти в НДК.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

стрелец

Докато се занимавате с финансови въпроси

Докато се занимавате с финансови въпроси и грижи за