24.09.2008 10:46

Андрей Баташов се цупи за ниска оценка

Видян 2645 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Един от участниците в Dancing stars Андрей Баташов не бе особено доволен от първата вечер. Актьорът е убеден, че се е представил по-добре, отколкото журито го оцени. Баташов се нацупи като видя ниските оценки на  комисията. Андрей танцува с 21-годишната Ана Дочева от Пловдив. Очевидно обаче уменията му на тансинга не са впечатлили кой знае колко Нешка Робева и компания.


Друг участник, Орлин екс Каффе, пък бе набеден, че има гейско излъчване. Като причина за това се изтъкна фактът, че е тренирал балет. Музикантът не бе особено щастлив от квалификацията, както може да се очаква.


Една от дамите в шоуто пък – Аня Пенчева – сподели, че толкова бой никога не била яла. Тренировките се сторили доста тежки на актрисата. Тя не била очаквала чак такова натоварване.


Сред най-интересните жени са фолкпевиците Алисия и Галена. Любимата на Валери Божинов демонстрира завидно самочувствие. Тя е убедена, че ще се справи страхотно с всяка една задача. Галена пък, както знаем, не е от притеснителните. Фолкдивата ще даде всичко от себе си на дансинга без грам задръжки.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

лъв