Свързани новини

02.05.2010 15:41

Анджелика сменила пола си, шушукат злобари

Видян 11211 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 2.3333
много слаба слаба добра много добра страхотна

Здрави ръце като на пожарникар и мускулести крака, на които може да завиди дори професионален футболист. Така бе оприличена брадърката Анджелика Петрова, която въпреки голите си снимки в интернет, буди сериозни съмнения за половата си принадлежност из форумите. Говори се дори, че силиконката все още има адамова ябълка.


Още при старта на риалитито продуцентите обявиха, че семейство Петрови крият голяма тайна, която така и няма да бъде оповестена до края на предаването. Това било хитър ход на продуцентите, които искали да вдигнат рейтинга на шоуто със суперскандал, като вкарат транссексуален мъж в къщата. Зли езици съскат, че няколко години преди да влезе в къщата Анджи си е кръцнала достойнството. Парите за интервенцията дошли от танци по пилоните в Лондон, където беларускинята заработвала дълго време.


Подозренията за сменения пол се засилват още повече и от разкрепостеното й поведение в къщата. Анджелика свободно показва прелестите си, като дори приканва мъжете да я опипват. Като че ли, за да си докаже, че умело може да заблуди и най-големите мъжкари, че е жена. 


Плъзнаха съмнения и около произхода й. Филолози твърдят, че акцентът на сексбомбата по никакъв начин не отговаря на руския. „Преиграва. Няма нищо руско в говора й“, твърдят експерти. 


“Анжелика е от Филиповци и е чистокръвна циганка”, пък пише близък до семейството. Запален зрител на риалитито пък предполага, че пищната дама е взела Радослав, за да получи българско гражданство без да се съмнява в беларуския й произход. „Че е циганка, си личи от 100 километра, но не е българска циганка. Омъжила се е за тоя женчо заради гражданството и да си проституира тук на воля”, пише той в интернет форум.


Друга клюка около силиконовата бомба реди, че брюнетката пускала на Женския пазар за 500 лв. Тя примамвала клиенти в района на Женския пазар в София, а нещо като мениджър й се явявал съпругът й Радо. Разбира се, мераклиите нямали и представа за смяната на пола на брадърката.


Тарифата се оказва значително по-ниска от тази, която Анджелика разтръби в къщата преди дни. Брюнетката се изфука, че по време на престоя си в Англия е отказала 1000 паунда на фотограф, който искал да й направи разголена фотосесия. В същото време сесксбомбата се е предлагала за корица на мъжкото списание Пенхаус, откъдето обаче са й отказали, тъй като не била достатъчно атрактивна, гласи поредната клюка за беларускинята.


Когато Анджелика не вършее около Женския пазар, кълчи кълки в еротик бар в околностите, тръбят осведомени. Нежната половинка на семейство Петрови, която ще чукне 30 тези дни, сподели в риалитито, че вече не се съблича за пари, но искината се оказва друга, ако се вярва на слуховете. Анджи заработвала като стриптийзьорка. След като се отърквала в скутовете на богати чичковци, тя често била забелязвана да си тръгва с тях в неизвестна посока.


Най-възрастният брадър Чавдар Каменаров още отдавна заподозря, че бизнесът, с който се занимава силиконката, е на ръба на закона. Той и жена му Радка няколко пъти коментираха, че двамата с Радо сигурно въртят някой лъскав публичен дом. “От един ресторант не могат да се изкарват толкова пари, с колкото те разполагат”, заяви Чаво.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес имате нужда от помощ

Днес имате нужда от помощ. Бъдете толерантни към