Аня Пенчева и Кирил Ефремов

Свързани новини

04.07.2024 09:07

Аня Пенчева и Кирил Ефремов водят балкански партита

Видян 1922 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 20 и на 21 юли на сцените на Летните театри пред всички жители и гости на черноморските ни градове Варна и Бургас ще се изявят част от най-обичаните и успешни балкански артисти.  В две поредни вечери ще пеят Фики и Тони Стораро, както и гръцките звезди Триандафилос и Стан Антипариотис.


Сръбският изпълнител Емир Джулович пък ще представи на живо своите песни, станали златни хитове през последните години. „Балканските партита ще представят неповторимо разнообразие, колорит и мелодичност на балканската музика. Гостите на концертите ще се насладят на истински празник на звуците с едни от най-ярките и любими изпълнители.


Те ще се превърнат наистина в един неспирен празник. Музикалното пътешествие, събрано в две вечери, ще зареди всички присъстващи с незабравими емоции, дух и енергия. Имаме амбицията тези концерти да се провеждат всяка година, като представят най-доброто от балканската музика“, споделя продуцента Кирил Кирилов, който организира у нас и концерта на гръцката супер звезда Константинос Аргирос.


Фики Стораро ще се качи на сцената на летния театър в Бургас на 20-ти юли заедно с гръцкия си колега Триандафилос, който стана една от най-обичаните гръцки звезди в България след тоталния му хит „По-по-по“. Песента се радва и на хитова родна кавър версия в изпълнение на Галена и Азис и не слиза от челните музикални класации. Специално за концертите в България, Триандафилос е подготвил и премиерата на новият си музикален хит, който меломаните на Балканите очакват с голям интерес.


За феновете на сръбската музика пък ще се погрижи Емир Джулович, който пристига у нас с чисто нови песни. В момента дуета му със Сандра Африка „Skote moj“ е хит №1 в цяла бивша Югославия, песента има над 5 млн.прегледа вYouTube. Парчето е кавър на големия хит на Глория и Азис – „Не сме безгрешни“. Джулович ще пее и 21 юли на партито във Варна, където Гърция ще е представена от младия, но вече нашумял Стан Антипариотис, в компанията на Човека глас Тони Стораро. На концертите ще има три оркестъра и над 150 музиканти, които ще се качат на сцената с изпълнителите.


На мястото на събитието ще бъде осигурен и мокър бар за продажба на алкохолни и безалкохолни напитки. Водещи на концертите във Варна и Бургас ще са популярните български актьори Аня Пенчева и Кирил Ефремов, които също са подготвили редица изненади за публиката в летните театри.


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

рак