13.02.2009 12:08

Анна Никол Смит става героиня в опера

Видян 1133 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лондонската кралска опера „Ковънт Гардън“ подготвя опера за живота и смъртта на Анна Никол Смит. Постановката ще е готова през 2011 г. Либретото за спектакъла е поверено на Ричард Томас, а музиката – на Марк Антъни Търнидж. Директорът на оперната трупа в „Ковънт Гардън“ Elaine Padmore увери изданието The Guardian, че в постановката няма да има нищо скандално или безвкусно.


Спектакълът ще е остроумен, съдържателен и печален. Тя  сравнява още ненаписаното произведение на Томас и Търнидж със злободневни произведения със скандални сюжети. Смит е родена на 28 ноември 1967 г. в Мексия, Тексас. Истинското й име е Вики Лин Хоган. От 2002 до 2004 г. води собствено телевизионно шоу. Била е стриптизьорка и фотомодел. Прославя се със скъпия си брак с престарелия 89-годишен тексаски петролен милиардер Джей Хауърд Маршал. Година след сватбата той умира, а неговата вдовица посвещава следващите 12 години от живота си на това да се добере до неговото наследство. Скоро след съдебната победа Анна Никол ражда дъщеря. Голямата трагедия в живота й е кончината на нейния син от първия й брак, който издъхва вследствие от свръхдоза. Пет месеца по-късно умира и Никол.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци