Свързани новини

23.10.2008 18:33

Азис с нов ден и час на шоуто си

Видян 1686 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“Вечерното шоу на Азис” ще дебютира този петък в нов час в ефира на ТВ2 . По този начин вместо в неделя, предаването ще върви в последния делник от 23:00. Колоритният костинбродски славей ще радва аудиторията  освен със собственото си присъствие, но и с променена към подчертано по-еротичен привкус атмосфера. За стартиращите от този петък предавания  ще бъде характерна и по-голяма освободеност на засяганите тематики, плюс по-агресивни провокации към зрителя.


Дебют като гост в специалното петъчно издание днес ще направи фолкпевицата Анелия. От продуцентите на предаването обещаха, че “свещи, приглушена светлина и романтичен бекграунд ще разчупят интериора на студиото по време на разговора между двамата”.


Самата Анелия ще бъде в изключително скромен и смирен вид, нещо, което е доста нехарактерно за традиционния стайлинг на фолкдивите. На въпроса на Азис дали съзнателно се придържа към имиджа на непоквареност Анелия отговаря, че просто е себе си и ако играе друга роля, ще е смешна. По думите й като че ли дори и жълтата преса я харесвала.


Относно това дали изпълнителката на „Погледни ме в очите“ би изявила готовност да се снима гола и дали ако го направи под  каква форма би било, ще гледате по-късно вечерта днес. Тогава ще разберете и това какви са отношенията на певицата с бившия й съпруг Коко Динев. Типично за себе си, Азис ще полюбопитства дали Анелия е влюбена в момента. Нещо повече, какво мисли фолкдивата за секса и каква роля играе самата тя в него също ще бъде част от разговора между двамата.


“Много рядко правя компромиси със себе си, обичам да контролирам всичко, което се случва около мен и може би това плаши мъжете”. Това е само малка част от интимните изповеди на изпълнителката. Всичко останало ще разберете тази вечер от 23 часа по ТВ2.



Етикети
,
Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби