19.08.2024 11:58

Бен Афлек и Дженифър Гарнър се събраха

Видян 852 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бен Афлек отново се усмихваше, когато се събра с бившата си съпруга Дженифър Гарнър, за да изпрати дъщеря им Вайълет в колеж през уикенда - но сегашната му съпруга Дженифър Лопес отсъстваше значително за важния семеен момент на фона на брачния им смут.

В снимки, ексклузивно получени от DailyMail.com, 52-годишният актьор беше щастлив и спокоен, докато се наслаждаваше на вечеря с Гарнър, 52, Вайълет, 18, и детето им Фин, 15, в град Ню Хейвън, Кънектикът в събота.

Говори се, че Вайълет посещава университета Йейл, а училището Ivy League се намира в Ню Хейвън.

Щастливият повод дойде на фона на слухове, че бракът на Бен с Лопес е в затруднение. По време на излизането той не носеше брачната си халка.

Въпреки тясната си връзка с Вайълет, 52-годишната Лопес също отсъстваше от важното събитие.

Четиримата се насладиха на вечеря на открито в ресторант South Bay, преди да отидат на релаксираща разходка в района. В един момент по време на излизането сияещият Бен прегърна Фин.

Бен, облечен с копчета, панталони и маратонки Nike, беше забелязан да придърпа Фин за сладка прегръдка, докато четиримата се събираха по тротоара.

Междувременно Гарнър носеше раиран топ, дънки и елегантни черни очила.

Четиримата изглеждаха наистина спокойни и непринудени, докато се наслаждаваха на лятна вечер заедно преди важния момент за Вайълет.

Гарнър беше омъжена за Афлек от 2005 г. до 2018 г. и има три деца с него - Вайълет, Фин и Самуел, на 12 години.

Вайълет завърши гимназия по-рано тази година и майка й сподели емоционална публикация, отбелязваща момента в своя Instagram.

В публикацията си в Instagram актрисата беше видяна да се разплаква за важния момент на дъщеря си.

„Кажете ми, че имате възпитаник, без да ми казвате, че имате възпитаник“, написа Гарнър в надписа на серията си снимки.

Във въртележката Гарнър можеше да бъде видян да плаче на множество различни места, включително това, което изглеждаше като церемония по дипломирането на Вайълет и по време на полет.





Вайълет предположи, че ще посещава Йейл, след като беше видяна да носи суичър с името на Ivy League на снимка, споделена от страницата на нейната гимназия в Instagram.




Виждането идва на фона на вихрушка от слухове, че Афлек и Дженифър се плъзгат към „неминуем“ развод.




Твърди се, че 55-годишната Лопес и Афлек живеят отделно, а DailyMail.com по-рано съобщи, че са подготвили документи за развод, които да подадат на по-късна дата.




Този четвъртък тя тихо посети къщата му на рождения му ден - след това прекара тази нощ, наслаждавайки се на компанията на приятелките си на концерт на Бруно Марс за откриването на новия Intuit Dome в Ингълуд, Калифорния.






Също в четвъртък преди концерта на Бруно Марс, Дженифър посети Бен на рождения му ден – въпреки че Лопес прекара собствения си 55-ти рожден ден миналия месец без носителя на Оскар.

По-специално Бен закупи къща за 20,5 милиона долара в Пасифик Палисейдс миналия месец през юли - след като живееше под наем за 100 000 долара на месец в Брентуд.

Актрисата от Atlas е отседнала в пищното им имение в Бевърли Хилс, което е обявено на пазара за 68 милиона долара.

Също в четвъртък преди концерта на Бруно Марс, Дженифър посети Бен на рождения му ден - въпреки че Лопес прекара 55-ия си рожден ден миналия месец без носителя на Оскар.

Хитмейкърът на Let's Get Loud също беше видян да посещава дома под наем на Афлек в Брентуд миналата неделя, докато той беше там, след като тя заведе сина му в мола.

По-специално Бен закупи къща за 20,5 милиона долара в Пасифик Палисейдс миналия месец през юли - след като живееше под наем за 100 000 долара на месец в Брентуд.

Актрисата от Atlas е отседнала в пищното им имение в Бевърли Хилс, което е обявено на пазара за 68 милиона долара.

Лопес също изглежда пренебрегна актьора Добрият Уил Хънтинг, докато тя скочи до социалните медии - но не му пожела честит рожден ден.

Тя сияеше в поредица от снимки в Instagram, докато позираше в прозрачна рокля на Dior, която съдържаше блестящи декорации.

Звездата спря за снимки - които бяха направени по време на престоя й в Хамптън миналия месец - докато стоеше до ретро кабриолет.

По-рано миналата седмица източник каза на People, че Дженифър „се опитва да намери нов дом, за да започне на чисто“ и добави, че двойката „продължава отделно“.




Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Ален Делон

Ето къде погребват Ален Делон

Ден след смъртта на Ален Делон, почетен ...

реклама

към тв програма тв програма

Кино Нова 25 август 21:00ч.

В тайна служба на Нейно величество

Режисьор: Питър Хънт
В ролите: Джордж Лейзънби, Даяна Риг, Тели Савалас

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Време е за почивка

Този понеделник може да се почувствате безкрайно