29.02.2016 10:26

Бети Методиева е новата Lady Bulgaria 2016

Видян 2994 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Конкурсът „Lady България“ се проведе за девета поредна година в Балната зала „Монтесито“. Той е за неомъжени дами, държащи на своята независимост. Всяка жена заслужава и трябва да бъде истинска лейди – независима, успяла и вярваща в себе си, и се оказа, че много българки са такива.


 


За участие в конкурса бяха избрани 14 финалистки от над 300 кандидатки за титлата. За първи път кастинга беше поверен на „RE:VIEW Agency“.


 


Дамите, които дефилираха са свободни, независими и успели жени, които искат да изградят собствена кариера и финансова стабилност. Жени, които знаят какво са постигнали и към какво се стремят.


Lady Bulgaria 2016 – Universal стана очарователната журналистка Елизабет Методиева – тя е от град Перник и работи в светския отдел на вестник "Телеграф", освен това е мениджър е топ-клубовете в Студентски град- Котън клуб и Плейхаус. От дълго време се занимава с благотворителни каузи и мечтае за реализация в телевизия, където да има собствено телевизионно предаване. Бети участваше и в последния сезон на сериала "Столичани в повече", където влезе в ролята на Кафявата Златка.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей