Чрез харизма и артистичност претендентите трябва да убедят гост-звездата, че притежават музикален талант.

Свързани новини

22.08.2024 14:30

Димитър Рачков дава старт на Пееш или лъжеш на 22 септември

Видян 484 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вторият сезон на забавното музикално предаване „Пееш или лъжеш“ започва точно след месец в ефира на NOVA. Стартът на атрактивното шоу ще даде любимият водещ Димитър Рачков, който всяка неделя ще посреща популярни български изпълнители, готови да се впуснат в необичайно приключение да намерят изкусните певци сред умели имитатори.

Чрез харизма и артистичност претендентите трябва да убедят гост-звездата, че притежават музикален талант. Панел от съветници ще се включи активно в разпознаването на езика на тялото, движението на устните и сценичното поведение на участниците - знаци, които биха могли да отличат пеещите от лъжещите.
Зрителите ще видят Мария Игнатова, Иван Христов и Андрей Арнаудов в различна роля като постоянни панелисти, които ще дават напътствия на гост-звездата. Всяка седмица към тях ще се присъединяват и още двама известни съветници.

Големият въпрос „Пееш или лъжеш“ ще се задава в отделните кръгове на предаването, представящи информация за претендентите, техните таланти, умението им да правят „lip sync“, както и поведението им на сцена. С помощта на съветниците и уликите, гост-звездата ще има задачата да елиминира фалшивите певци и да остави на финал истинския талант. А дали победителят наистина може да пее, или е успял да заблуди всички, ще стане ясно в дует със звездата на финала на „Пееш или лъжеш”.

Музикалното шоу „Пееш или лъжеш“ (I Can See Your Voice) прави дебюта си в Южна Корея, където набира популярност и пленява милиони зрители по целия свят. NOVA е първата телевизия в Европа, която заснема и излъчва международния формат през 2016 г. От създаването си досега шоуто има 35 адаптации, излъчени в 33 държави и територии, сред които САЩ, Сингапур, Португалия, Малайзия и други.





Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

AI възстановка на лицето на Христос

Вижте AI лицето на Христос

След като се оказа, че Торинската ...

реклама

към тв програма тв програма

Кино Нова 25 август 21:00ч.

В тайна служба на Нейно величество

Режисьор: Питър Хънт
В ролите: Джордж Лейзънби, Даяна Риг, Тели Савалас

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

дева

Нови впечатления

Този четвъртък Ви очакват много нови впечатления. Не