Свързани новини

19.02.2009 11:12

Джъд Лоу травестит?

Видян 1880 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Джъд Лоу в най-скоро време кардинално ще смени своето амплоа. Разбивачът на женски сърца ще облече рокля и чорапогащник, за да се превъплъти в ролята на травестит, съобщава "Дейли Мейл".


Лентата, в която британският актьор ще се снима, ще се нарича "Гняв" и ще бъде режисирана от Сали Потър. Сюжетът ще се върти около престижна модна къща в Ню Йорк, в която се случва загадъчно убийство.


"Филмът ще разказва за това как красотата може да бъде използвана от тъмни сили, за наркотиците, които помагат да пробиеш и се задържиш в този бизнес, за страха от старостта и за култа към знаменитостите", разкрива Потър. И добавя: "Понякога красотата се обръща срещу нас, ето защо Джъд взе доста смело решение, като се съгласи да изиграе ролята".


Заедно с Лоу във филма ще се снима гранд-дамата на британското кино Джуди Денч, известна най-вече с ролята си на М (шефката на британските кралски тайни служби) от последните филми за Джеймс Бонд .


Понастоящем Лоу снима най-новата екранизация на Шерлок Холмс, където играе д-р Уотсън. В образа на знаменития детектив на сър Артър Конан Дойл пък се превъплътява Робърт Дауни - младши.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Ирански прелести

Ирански прелести: Фото на деня

Ирански прелести: Фото на деня

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.