Фарго със сезон 5 по AMC

Свързани новини

12.02.2024 15:05

Фарго със сезон 5 по AMC

Видян 1840 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

AMC ще зарадва феновете на многократно награждавания криминален сериал "Фарго" с дългоочаквана премиера, тъй като популярният сериал се завръща по AMC на 26 февруари в 23. 45 ч. с пети сезон с участието на звездата Джон Хам. Нов епизод ще се излъчва всеки понеделник в същия час.  Действието в сезон 5 на „Фарго“ се развива в Минесота и Северна Дакота през 2019 г.


  След като неочаквана поредица от събития поставя Дороти „Дот“ Лайън  в затруднено положение с властите, тази на пръв поглед типична домакиня от Средния запад внезапно е потопена обратно в живота, който е смятала, че е оставила зад гърба си.  Шерифът от Северна Дакота Рой Тилман издирва Дот дълго време.


Собственик на ранчо, проповедник и конституционен служител на закона, Рой вярва, че той е законът и следователно е над закона. На негова страна е синът му – лоялен, но безпомощен, който отчаяно иска да се докаже пред авторитетния си баща . Но тъй като положението при него е безнадеждно , в преследването на Дот, Рой привлича Оле Мънч – скитник с мистериозен произход.  След като най-дълбоките й тайни са на път да излязат на бял свят, Дот се опитва да защити семейството си от своето минало, но нейният любящ и добронамерен съпруг Уейн продължава да тича за помощ при майка си – Лорейн Лайън. Тя е изпълнителен директор на най-голямата агенция за събиране на дългове в страната (наричат я „Кралицата на дълговете“), не е доволна от избора на сина си за съпруга и не пропуска случай да изрази неодобрение към снаха си.


Въпреки това, когато необичайното поведение на Дот привлича вниманието на полицаите от управлението в Минесота – Индира Олмстед, и в Северна Дакота – Уит Фар, Лорейн инструктира своя вътрешен юрисконсулт и основен съветник, Даниш Грейвс, да помогне на нейната снаха. Самата Дот обаче притежава удивителни способности за оцеляване. Дори и притисната до стената, тя е готова да докаже защо никой не трябва да предизвиква една майка Лайън…


Освен Джон Хам ( „Момчетата от Медисън авеню“ ) в ролята на Рой Тилман и Джуно Темпъл в ролята на Дот, Дженифър Джейсън Лий също участва в сезон 5 на „Фарго“, водейки впечатляващ актьорски състав от редовни участници в многократно награждавания криминален сериал, сред които са Джо Киъри, Сам Спруел, Рича Мурджани, Ламорн Морис, Дейв Фоли и др.  Носителят на награди „Пийбоди“ и „Еми“ изпълнителен продуцент Ноа Хоули (шоурънър, сценарист и режисьор) и неговата продуцентска компания „26 Keys“ ръководят творческия екип на сезон 5 на „Фарго“. Уорън Литълфийлд и неговата продуцентска компания „The Littlefield Company“ също са изпълнителни продуценти заедно със Стив Старк, Ким Тод и Джоел и Итън Коен.


Сезон 5 на „Фарго“ е продуциран от MGM Television и FX Productions, като MGM Television служи като водещо студио, а Amazon и MGM Studios Distribution отговарят за международното разпространение на сериала.


 



Етикети
, ,
Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Най-великолепното откриване на олимпиада озари Париж

Най-великолепното откриване на олимпиада озари Париж

Борис Ангелов Специален пратеник на 19 ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Екшън 28 юли 22:00ч.

Леон 1994 г. ‧ Екшън/Криминале ‧ 1 ч 50 мин

Режисьор: Люк Бесон
В ролите: Жан Рено Леон Натали Портман Матилда Гари Олдман Норман Стансф

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

лъв