01/03

Свързани новини

23.12.2019 14:27

Гущерова с незабравим ЧРД

Видян 2100 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

През уикенда Светлана Гущерова отпразнува своя рожден ден, а нейният съпруг Християн Гущеров се погрижи да той да бъде незабравим.


 


Той определено не пощади средства, за да накара любимата си да се почувства специална, подготвяйки ѝ приказна изненада.


 


За личния празник на половинката му, Християн изпълни жилището им с множество балони в розовата гама, които бяха в различна форма и големина, предава Dir.bg


 


Към милия жест той прибави огромна кошница с рози - любимите цветя на плеймейтката, на която бе изписано нейното име. Но освен това бизнесменът ѝ подари марково шампанско, чакащо я на трапезната маса сред пера и кристали, както и торта със затрогващо послание, гласящо:


 


"Ти си сърцето ми, Светлана Гущерова! Честит рожден ден, любов моя, обичам те!", пишеше на десерта, декориран с рози и сърца.


 


Светлана не пропусна да се похвали на последователите си в Инстаграм и качи под формата на истории кратки видеа, показващи обстановката.


 


"Днес, на моя ден, аз знам, че и нищо да нямам, щом любовта е в сърцето ми, съм най-богата на света! Отминаващата 2019-та щедро ми поднесе най-голямата награда - да обичам и да бъда обичана. От тази наша любов се роди едно малко сърчице, което днес бие в ритъм с нашите! За да ни научи, че тя, Любовта, е по-силна и по-ценна от всичко! Затова на моя ден си пожелавам две неща - здраве за мен и моите близки, и Любов, която да изпълва сърцата ни! Happy Birthday to me!", написа брюнетката като послание към кадри от специална фотосесия, които качи в социалната мрежа. На изображенията тя позира в светлорозова рокля с тънки презрамки и дантела, обградена от балони, като тези пред нея изписват "Love".


 


Но празникът ѝ съвсем не приключи тук. По-късно, през същата вечер, съпрузите събраха своите най-близки приятели в столично заведение, чиято украса бе не по-малко възхитителна. Дългата маса бе отрупана със свещи и букети от червени рози, а по тавана стояха балони с хелий във формата на сърца. Тортата, която получи рожденичката, бе впечатляваща. На върха на десерта стоеше голямо дърво с алени листа, а корените на растението от захар потъваха в сърце.


 


След това празненството се прехвърли в нощен клуб, където всички се забавляваха и танцуваха на изпълненията на попфолк певицата Алисия.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

дева