принц Хари

Свързани новини

25.04.2023 15:44

Хари ще седи десет реда зад кралското семейство

Видян 1102 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


След като стана ясно, че в крайна сметка принц Хари ще присъства на коронацията на баща си крал Чарлз III, без обаче да взема със себе си Меган и децата им, сега стават ясни и други детайли. Явно кралското семейство е решило напълно да унижи Хари, слагайки го десет реда зад останалите членове на кралското семейство по време на коронацията, пише Мирър.


Според някои източници Хари ще бъде само 24 часа в Лондон, без да има възможност да говори нито с баща си, нито с брат си. Той ще присъства само на службата по коронацията и след това ще отпътува обратно за САЩ. Според кралски експерти, Хари прави голям компромис, защото именно на 6 май, когато е коронацията на Чарлз, неговият син Арчи ще празнува втория си рожден ден. Присъствието на принца в Лондон означава, че заради Чарлз ще пропусне рождения ден на сина си.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.