Христо Стоичков

Свързани новини

23.09.2023 08:02

Христо Стоичков и още четири спортни величия се събират на сцената на С Рачков всичко е възможно

Видян 2330 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Тази неделя от 20:00 часа по NOVA пет величия на българския спорт, прославили страната ни в целия свят, ще станат част от шоуто „С Рачков всичко е възможно“. Христо Стоичков, Стилиян Петров, Мартин Петров, Йордан Йовчев и Любо Ганев ще застанат рамо до рамо в предизвикателствата заедно с Алекс Раева и Герасим Георгиев – Геро.


Любимият водещ Димитър Рачков ще ги постави в необичайни ситуации, които ще демонстрират голямото им чувство за хумор и уменията да се забавляват истински.


Специална изненада за всички гости ще бъде появата на друга легенда – Васил Найденов. Той ще излезе два пъти на сцената, за да изпее едни от най-емблематичните си парчета, а гостите няма да останат равнодушни и ще пеят заедно с него и публиката в студиото. Васил Найденов ще бъде с целия си бенд, а на клавишите ще застане самият Косьо Цеков от легендарната българска група ФСБ.


Спортните легенди ще се впуснат в цели осем игри, които ще изпитат уменията им в танците, футбола и асоциациите. Христо Стоичков, Стилиян Петров, Мартин Петров, Йордан Йовчев, Любо Ганев, Алекс Раева и Герасим Георгиев – Геро ще изпробват любимите на зрителите предизвикателства „Ко каза, ко?!“, „Чети по устните“ и „Лице на заем“.


Освен тях ще има и специално подготвени игри като „Пияна дузпа“, „FACEKETBALL”, “Ало, ало“, „Къде е връзката“ и „Любов от пръв поглед“.


В края на „С Рачков всичко е възможно“ зрителите ще видят и емоционално видео, посветено на постиженията на всички гости, което ще върне участниците към едни от най-силните моменти на гордост за страната ни.


Как ще се справят спортистите със забавните предизвикателства? Какви изненади ще са подготвили те на Димитър Рачков? Кой ще бъде победител в игрите? – разберете тази неделя в 20:00 по NOVA.



 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

60000 за Ед Шийран на ст. В.Левски

60000 за Ед Шийран на ст. В.Левски

60 000 души се събраха на концерта на Ед ...

реклама

към тв програма тв програма

НОВА 01 септември 22:30ч.

Бен-Хур

Режисьор: Тимур Бекмамбетов
В ролите: Джак Хюстън, Морган Фрийман, Тоби Кибъл

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

стрелец