Кейт Мидълтън се върна на работа след приключване на химиотерапията

Свързани новини

18.09.2024 11:19

Кейт Мидълтън се върна на работа след приключване на химиотерапията

Видян 384 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Принцесата на Уелс проведе първата си среща в замъка Уиндзор след края на химиотерапията, пише Mirror. 42-годишната Кейт разкри миналата седмица, че лечението й е приключило и тя бавно ще се върне към кралските задължения.

В интимно видео на Кейт, съпруга принц Уилям и трите им деца, бъдещата кралица - която беше диагностицирана с рак през февруари - разказа как очаква с нетърпение да се върне към задълженията си. Въпреки това тя каза: „Моят път към изцеление и пълно възстановяване е дълъг и трябва да продължа да приемам всеки ден, както идва.“

В официалния съдебен циркуляр за ангажименти, поети от работещи кралски особи, днешният запис гласи: „Принцесата на Уелс, съвместен патрон, Кралската фондация на принца и принцесата на Уелс, този следобед проведе среща за ранните години в замъка Уиндзор.“

Дворецът Кенсингтън потвърди, че това е първото отбелязано споменаване на работа на Кейт, откакто за първи път беше хоспитализирана през януари за коремна операция. Принцесата прекара две седмици в болница, преди да бъде изписана, за да се възстанови у дома. Седмици по-късно лекарите поставиха вторична диагноза рак, преди тя да започне курс на превантивна химиотерапия. Миналата седмица Кейт беше аплодирана за изявлението си, в което тя каза, че пътуването й с рака е „сложно, страшно и непредвидимо“.

Принцесата добави: „Със смирението ви изправя лице в лице със собствените ви уязвимости по начин, който никога преди не сте обмисляли, и с това нова гледна точка към всичко.“

Кейт също така разказа как нейният съпруг принц Уилям, 42, е бил до нея и заедно са дошли да „размишляват и да бъдат благодарни за простите, но важни неща в живота, които толкова много от нас често приемат за даденост. Просто да обичаш и да бъдеш обичан.”
Тя добави: Сега моят фокус е да направя каквото мога, за да остана без рак.

Във видеото си Кейт добави: „Очаквам с нетърпение да се върна на работа и да поема още няколко публични ангажимента през следващите месеци.“ През май, когато беше публикуван доклад от бизнес групата, която тя помогна да създаде, за да призове фирмите да дадат приоритет на ранното детство, кралските помощници казаха, че принцесата е „развълнувана“ от развитието.

Работната група съобщи, че Обединеното кралство може да извлече около £45,5 милиарда икономически ползи, ако фирмите въведат бизнес планове, за да дадат приоритет на детството, като подкрепят родителите с повече ресурси и гъвкавост на работното място. По това време придворните казаха, че Кейт е била „информирана“ за развитието.

Срещата на Кейт от ранните години включваше членове на нейния отдел за комуникации в двореца Кенсингтън, както и представители от екипа й от ранните години.

Кралски източници казаха, че принцесата ще се върне обратно в кралския живот, като работи от вкъщи, както и като поеме някои ангажименти. Очаква се тя да се присъедини към членовете на кралското семейство в кенотафа през ноември за възпоменалната неделя.


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Арестуваха Усик в Полша

Арестуваха Усик в Полша

 Олександър Усик проговори, след като ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 22 септември 23:15ч.

Donnybrook / Донибрук (2018)

Режисьор: Тим Сътън
В ролите: Майкъл Ейджи, Адам Бартли, Джейми Бел

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Ще искате да внесете нотка на разнообразие в обичайните неща

Ще искате да внесете нотка на разнообразие в