В случая с Пит дизайнерът Никълъс Мот си сътрудничи директно с актьора

Свързани новини

26.07.2022 10:29

Кой облича Брад Пит?

Видян 1385 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 58 години, казва Брад Пит пред Отеса Мошфег за корицата на августовския брой на GQ, той навлиза в "последния семестър или триместър" на кариерата си.


Това означава, че започва да се занимава с нови хобита, преосмисля работата си и - да - експериментира с външния си вид. През последните няколко дни, докато промотираше последния си филм Bullet Train в Европа, той носеше поредица от много забавни нестандартни тоалети, за които стана ясно, че са създадени от дизайнера на частната марка Haans Никълъс Мот, и които сякаш говорят за всички тези неща едновременно. В кратки бележки, изпратени по имейл до GQ, Мот ни запознава отблизо с работата си с една от най-големите звезди на земята, отбелязва GQ.



В началото на 2010 г. Мот стартира частна практика за дрехи само с препоръки, а през 2015 г. основава и марката за готови облекла Anecho заедно с колежката си дизайнерка Анастасия Ходкина. Според представител на дизайнера процесът му е строг и интимен, за да се получи облекло, "чиито резултати се определят от хората, които носят дрехите".

 В случая с Пит дизайнерът си сътрудничи директно с актьора: "Обичам да работя с г-н Пит, защото той има ясно усещане за това как иска да бъде в света и ние работим в това пространство, т. е. г-н Пит предлага ленена пола еспресо, която да върви с лененото сако", казва Мот по имейл за GQ.  "Има съгласие между визията на г-н Пит за нашето общо пространство и моята свобода да се движа в него.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.