Свързани новини

18.01.2021 10:41

Култовият Вавилон в Берлин дебютира по Epic Drama

Видян 3741 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Историята, сценографията, актьорският състав, музиката, (засега) 13-те награди и 11 номинации от цял свят, възторжените отзиви сред критиците...  всички са съгласни, че “Вавилон в Берлин" е сериал, който определено не бихте искали да пропуснете. Трети и засега последен сезон на създадената от Хенк Хандлоегтен, Том Тиквер и Аким фон Борис и считана за най-скъпа до момента европейска продукция е с премиера по Epic Drama на 28 януари, четъвъртък, от 22:00 часа и повторение в събота срещу неделя.Отново ще видим вече любимите на публиката Фолкер Брух като инспектор Гереон Рат и Лив Лиса Фрис като Шарлот Ритър. В бурните седмици преди срива на пазара в Черния петък, на тях именно е поверено разследването на насилствената смърт на актрисата Бети Уинтър. Докато Гереон се опитва да се справи с проблема си с наркотичната зависимост и да се адаптира към новия семеен живот, Шарлот се бори да бъде призната в доминираното от мъже полицейско управление.За определени герои обаче тези трудни времена предоставят нови възможности. Докато филмите със звук завладяват големия екран и оставят мнозина без работа, непочтеният арменец се пробва като филмов продуцент. Други се борят за политическа власт - "Черният Райхсвер" се събира отново в опит да унищожи демокрацията и погребението на скандално известен нацист предоставя идеалната възможност да се провокират нови сблъсъци с комунистите.Изглежда съмо през нощта всички терзания изчезват и градът танцува до самозабрава. „Бялата кралица“ дебютира в ефира на Epic Drama на 3 февруари, сряда, от 22:00 часа с повторение в неделя от 22:55 часа. Това е първата от поредицата адаптации по книгите на Филипа Грегъри, издадени и на български, които ще покажем тази година. По-късно през 2021 г. ще продължим с епохата преди Тюдорите с "Бялата принцеса" и "Испанската принцеса".


  В главните роли са Ребека Фъргюсън, която очакваме в предстоящия на голям екран тази година „Дюн“, и Макс Айрънс, когото вероятно сте забелязали в минисериала „Тутанкамон“ – също в ефира на Epic Drama. Годината е 1464 г., преди династията на Тюдорите да управлява Англия. Бушува война за установяването на законния крал - драматичен спор между двете страни на едно семейство - Йорк и Ланкастър. Младият и привлекателен Едуард IV от Йорк е коронясан като крал на Англия с помощта на майсторските манипулации на лорд Уоруик, но когато Едуард се влюбва в красивата Елизабет Удвил, дъщеря на семейство от среден ранг от Ланкастър, плановете на Уоруик да контролира кралството се провалят. Свирепа битка с високи залози следва между Елизабет, най-яростната й противничка Маргарет Бофорт (в ролята Аманда Хейл) и Ан Невил (в ролята Фей Марси) - пионка в играта за власт на баща си, всяка от които се бори за короната.


Присъединете се към г-ца Джейн Марпъл в многобройните й криминални приключения – от 6 февруари, събота, в 22:00 часа. В първия сезон се запознаваме с непрофесионалната детективка, която живее в спокойното английско селце Сейнт Мери Мийд. Тя има аналитичен ум и сякаш по някакъв начин привлича всички мистериозни престъпления и убийства наоколо. Макар и неохотно, местната полиция скоро открива, че нейните детективски умения могат да са полезни. Г-ца Марпъл разследва мистериозната смърт на непопулярния полковник Протеро, убийство във влак, тяло на млада жена в библиотека и убийство, което още не се е състояло. Първият сезон на "Криминалните случаи на г-ца Марпъл" беше номиниран както за "Еми", така и за награда "Сателит" през 2005 г. Джералдин Макюън получи номинация за награда "Сателит" за превъплъщението си като емблематичната героиня на Агата Кристи.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

стрелец