Шоуто за таланти на bTV ще продължи на още по-високи и забавни обороти – тази неделя, точно в 20:00 ч. вечерта

Свързани новини

18.02.2022 11:32

Културен шок за професор Кантарджиев и “ходене по гръб” за Катето Евро

Видян 1740 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


След изумителния старт на осмия сезон на ”България търси талант“ в началото на седмицата, шоуто за таланти на bTV ще продължи на още по-високи и забавни обороти – тази неделя, точно в 20:00 ч. вечерта. В новия епизод зрителите ще станат свидетели на уникални дарби,  най-неочаквани човешки и дори нечовешки таланти, които ще оставят без дъх журито и всички пред екраните.




Сред тях ще блесне един истински рекордьор на Гинес, който е първият човек с подобен, зрелищен талант. Той буквално ще шашне журито на “България търси талант”, а Николаос ще бъде поканен да се включи в номера, за да изпита собствените си способности под неговото ръководство.


 


Мечтата за Златен бутон на един таксиметров шофьор и специалната му грижа към Катето Евро, ще са вдъхновението му да се яви на голямата сцена на шоуто. След неподправения му номер, “потърпевшата” г-жа Евро, ще възкликне шеговито към колегите си: “Ето, виждате ли, че не е лесно да си жури!”.



Всеки от изумителните участници в епизода ще има лична причина да иска да се представи пред цяла България. Някои от тях ще са тук, “за да си направят кефа”, други – за да отмъстят, трети – за да се повеселят, а ще има и такива, които ще дойдат, за да впечатлят и покорят с таланта си всички пред екраните.


 


Участник, чийто дядо е свирил в Царския оркестър ще изпълни сцената с взривяващ и зареждащ с настроение номер, а млад илюзионист, който мечтае за собствено шоу в Лас Вегас, ще премине ефектно през сцената на “България търси талант” по пътя си към LA.




В неделя вечер ще има и кратък, поучителен “урок”, който има за цел да бъде избегнат “сблъсък на поколенията” между членовете на журито. В него Евелин Костова и Нико ще “разяснят” някои специфични термини от съвремнния живот на Катето Евро и професор Кантарджиев. Част от тeрмините ще се окажат познати за тях, други ще ги учудят, а трети ще ги втрещят, но най-вече - ще ги развеселят.




Новият епизод на “България търси талант” обещава отлично настроение не само за журито и публиката, а и за всички пред екраните, затова не го пропускайте – тази неделя, точно в 20:00 ч., по bTV. Всички актуални новини за шоуто можете да следите на www.talent.btv.bg и всички платформи на bTV Media Group.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

риби

Не позволявайте да ви налагат темпо на работа

Не позволявайте да ви налагат темпо на работа, което