12.09.2008 10:56

Лили реве: „Малка ми е пенсията!“

Видян 1607 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Естрадната прима роптае срещу ниската си пенсия, стана ясно вчера по Дарик! Певицата не може да излезе на глава с държавата, за да си извоюва по-добро заплащане за старини. Но май недоволството й е свързано с това, че я третират като обикновена пенсионерка, а не като звезда?!


„Моята пенсия е 96 лева и 47 стотинки! Вчера погледнах с повишението и умрях от смях. След като държавата е взимала толкова много пари благодарение на мен от концертите ми, а ние получаваме съвсем малко. Получих съобщение, затова го знам, иначе нямаше да знам. Това е унизително, това е падението на държавата и на политиците!“, изумена е изпълнителката.


Лили Иванова е известна с това, че много добре се пазари, когато става въпрос за възнаграждение. Тя получава едни от най-високите хонорари сред изпълнителите в България изобщо! За да бъдем по-точни, сумата, която примата прибира за участие не пада под 10 хиляди лева. Програмата й е запълнена със задължителните няколко ангажимента месечно. Най-силни за нея са летните месеци и коледно-новогодишните й изяви, когато най-много я канят на тържества и частни партита. Тъй като зимата ще настъпи след няколко месеца, припомняме ви каква беше тарифата на Лили за миналогодишните празници. Според запознати, тя се облажила с по 14 бона на участие. А специално в новогодишната нощ е пяла на цели три мероприятия!


Имайки предвид инфлацията, вероятно много скоро Лили ще си вдигне и цената!



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

риби