07.01.2009 17:20

Линдзи и Саманта скъсаха и се събраха

Видян 1361 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Любовта не винаги просъществува вечно. В това ни убедиха Линдзи Лоън и диско водещата Саманта Ронсън. Двете изкараха бурен романс в последните месеци, но под прекаления натиск на медиите и семействата си, бяха принудени да скъсат. На фиеста в Маями през новогодишната нощ между Линдзи и Саманта избухнал спор. Присъстващите били стъписани от свадата на висок тон и от разменените оскърбления.
Това обаче не било всичко - когато се прибрали в хотелската си стая, след словесните схватки очевидно били пуснати в действие и ръцете, защото на сутринта стаята била обърната надолу с главата.
Когато Линдзи се качила на самолета за Лос Анджелис, била толкова разстроена, че стюардесите я попитали дали не иска да се откаже от полета.
Тя не слязла от самолета, но в неделя била видяна да се изнася от общата им квартира в Ел Ей. Само няколко дни по-късно обаче холивудските таблоиди разкриха, че влюбените отново са заедно. Въпросът е този път до кога.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

водолей