Любо Киров

Свързани новини

30.01.2024 11:45

Любо, Молец, Павел и Венц, даже виден депутат от Сглобката в групата на пастора на Миро

Видян 3985 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Както обещахме, информираме ви кои други звезди, освен Миро, са в определящата се като църква Пробуждане. Голям неин активист е певецът с най-високи хонорари в попмузиката Любо Киров с неговите 17 хиляди лева на участие, с които бие дори самия Васил Найденов и то с много. Не е ясно Любо ли дарява групата на пастора или тя - него. Павел и Венци Венц, особено Павел, също са активни участници в това нещо. Същото важи и за група Молец. Даже виден депутат от управляващата Сглобка е член на тази общност. Както и отново актуален тв водещ.

Миро определя пастор-психолог-коуч-предприемач-автор, сиреч писател според собственото му определение Максим Асенов като свой ментор, нищо чее  по-млад от него, а също като "Лидерът, който чаках". Според Любо пасторът е: "много полезен за всички нас, които го слушаме. Помага ни да разбираме повече смисъла на нашия живот".

Ако човек погледне текстовете,  които коучът на звездите е публикувал във Фейсбук, те не се отличават с особена оригиналност, а представляват нещо като популярна "инста-психология", както я определят професионалните експерти.

Най-големият по брой последователи влогър у нас Станислав Цанов разкри и какво имитира цялата тази работа. Оказва се, че не е сциентологията на Том Круз, която диктува всичко в живота му - ВИЖ ТУК, а друго американско изобретение.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 08.02.2024 09:30

    Ники Кънчев, Иван Манчев и те са в Пробуждане. Ники Кънчев също отива в Бтв да води Стани богат.Пасторът Максим по нищо не се различава от Ружа Игнатова.

RSS

Най-нови

Григор Димитров

Гришо преодоля японец в първия си мач в Рим

Григор Димитров започна с победа ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

рак

На работното място днес може да се появят предизвикателства

На работното място днес може да се появят