13.06.2024 09:48

Любовница ли е на принц Уилиам тази маркиза на 40?

Видян 3009 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Някой би могъл да твърди, че кралското семейство е единственият виновник за изключителното внимание, което се отделя на възстановяването на Кейт. Освен че през януари заяви, че принцесата на Уелс има "планирана коремна процедура" и че няма да може да се върне на работа преди Великден, Дворецът беше толкова пестелив в актуализациите си, че те предизвикаха подозрения.

Обществеността все още не е наясно с точното състояние на Кейт, което е наложило операцията. Фактът, че Кейт не се е виждала от Коледа до миналата седмица, допълнително допринесе за объркването.

Сякаш липсата на сигурни данни беше разпалила догадките до краен предел, но скандалът около снимката на Кейт с децата ѝ, която беше публикувана в Обединеното кралство на Деня на майката, разтърси нещата дотолкова, че конспиративните теории привлякоха вниманието на хора от цял свят.

Една от най-обсъжданите теории беше, че Кейт и принц Уилям имат семейни проблеми, които са принудили Кейт да се оттегли от светлината на прожекторите, докато не се стигне до решение.

Нямаше да си свършим работата както трябва, ако не бяхме подчертали, че все още няма солидни доказателства в подкрепа на всички слухове, че романтиката на Уилям и Кейт е в беда. Въпреки това темата предизвика достатъчно голям интерес от страна на обществеността, за да докаже, че тя е най-малкото доста любопитна.

Основният въпрос, който стои в основата на предполагаемите брачни разногласия между Уилям и Кейт, са подозренията, че Уилям е имал афера с Роуз Ханбъри, маркиза на Чолмондели.

Твърди се, че Роуз и съпругът ѝ Дейвид Роксавейдж, седми маркиз на Чолмъндели, са били известно време част от социалния кръг на Уилям и Кейт. Преди време винаги заслужаващият доверие вестник "Сън" се опита да разсее слуховете, че Кейт и Роуз са се скарали, което накара значителен брой хора да повярват, че причината е аферата на Роуз и Уилям.

И изглежда, че скандалът все още пламти, дори и след като "Сън" разкри гореспоменатите подробности преди около пет години.

В разгара на медийната лудост да открие местонахождението на Кейт Мидълтън миналата седмица бяха написани множество материали за Роуз. Някои новинарски сайтове дори се сблъскаха с обвинения в "меко казано" на маркьорката, за да подготвят почвата за момента, в който слуховете за аферата ѝ с Уилям станат публично достояние.

Естествено, нелепите слухове изглеждат точно такива - нелепи. Въпреки това Роуз Ханбъри беше достатъчно притеснена, за да излезе от мълчанието си и настойчиво да опровергае съществуването на каквато и да е афера.

Business Insider съобщи, че през изминалия уикенд се е свързал с адвокатите на Роуз, за да поиска изявление. "Слуховете са напълно неверни", е отговорът, който са получили.

Случаят е приключен, поне засега.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Лудогорец

Лудогорец стартира срещу грузинския шампион в ШЛ

Българският шампион Лудогорец научи ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 23 юни 21:00ч.

Малки невинни лъжи

Режисьор: Гийом Кане
В ролите: Франсоа Клюзе Макс Марион Котияр Мари Жил Льолуш Ерик

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

телец

Настроенията ви ще са силно променливи

Настроенията ви ще са силно променливи и това ще ви