21.07.2015 16:15

Марина Диневи - пак домакин на международен фешън спектакъл

Видян 1047 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-бляскавото модно събитие през годината - Grand Glamour Show Marina Dinevi ще събере на една сцена едни от най-известните модели на България, на 26-ти юли на специално изградена сцена на Планет Яхт Св. Влас от 22:30 часа. За четвърта поред година световни брандове застават редом до българските си колеги, за да покажат стил и класа.


Ще бъдат представени най-добрите модни къщи и марки - бижутата Сваровски, бански костюми Aloha Mare,  дизайнерските рокли на Мария Диомова, дъщеря на Стефан Диомов, уникалните тоалети на Палома Фешън, както и бутиковите тоалети на дизайнерката Lilian Edwards, която наскоро откри бутик  и в Сен Тропе. Timeland ще представи бижута Сваровски и марките Мовадо, Джъст Кавали, Алфекс.


Международно защитеният брaнд „Aloha Mare“, които ще представят плажни костюми, е синоним на лукс, качество и стил. Продуктите на водещата в бранша марка „Aloha Mare“ се характеризират с радващи окото свежи тропически мотиви, ярки цветове и екстравагантен дизайн.


Поля Кинова, която ще закрие Гранд Глемър Шоу - Марина Диневи, в началото на годината отбеляза десет години творческа дейност с пищно ревю в Шератон, впечатлява с изтънчени и запомнящи се официални модели рокли. Тя е носител на грамота от Академията за мода за високо качество и професионализъм в модния бранш.


Звездата от сериала "Връзки", телевизионен водещ и рапър - Играта ще води бляскавият спектакъл. За доброто настроение на гостите ще се погрижат полуфиналистката в Х фактор Ренета Ганева, както и спечелилите фестивали в Сърбия и Германия огнено шоу Ф4.


На Grand Glamour Show Marina Dinevi са поканени и всички ММА бойци, които ден преди това ще се състезават за различни титли на сцена на пристанището.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.media си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бтв Синема 20 октомври 21:00ч.

Маската 1994 г. ‧ Комедия/Екшън ‧ 1 ч 41 мин

Режисьор: Чък Ръсел
В ролите: Джим Кери Стенли Ипкис Камерън Диас Тина Карлайл Питър Грийн Дориън Тайръл

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес ще ви е малко трудно да действате

Днес ще ви е малко трудно да действате, защото всяко