Свързани новини

10.11.2008 14:03

Пинк: "Не мога да се забавлявам, без да пия"

Видян 1863 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Пинк се е подложила на терапия, но не от разновидностите на шопинга, по-скоро за това, което тя се опасява, че е било алкохолна пристрастеност, съобщава Ананова.


Певицата заявява пред Live, че си е направила резервация за Аризона, защото била загрижена, че е пристрастена към пиенето. "Преди няколко месеца отидох на специалист, защото си мислех, че съм алкохоличка", изповядва русокосата любимка на тийнейджърите.


"Имам проблем с пороците си. Отказах дрогата, но често излизам навън и се натрясквам до козирката", признава певицата. "Аз съм такъв чудак по отношение на самоконтрола, че не мога да се освободя от задръжките си без нещо химическо в мен. Как в действителност можеш да се забавляваш, ако не си ударил едно малко, нямам идея", откровеничи блондинката. За щастие, нещата не са оказали такива, каквито тя се е опасявала че са. "Направих си резервация в Тъсън, Аризона това лято и отидох на терапевт. Той ме попита кога за последно съм пила до безпаметство - това бе няколко седмици по-рано. След това изчетох от кора до кора наръчника за анонимни алкохолици и разговаряхме. Осъзнах, че не съм алкохоличка, просто човек, който обича да се напива отвреме навреме".



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

стрелец