16.09.2008 10:01

Преслава хванала Петко на калъп със сервитьорка

Видян 2323 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Преслава се е разделила с един от собствениците на Син Сити Петко Димитров заради сервитьорка. Според мълвата топзвездата на Пайнер изловила неверника почти на калъп с момиче от персонала на хитовата дискотека. От тогава Преси тотално изтрещяла и почнала да прави какви ли не лудории. Включително да се среща с вездесъщият Коко Динев за отмъщение. Както и да лази по пода в дискотеки.


Едрогърдата добричлийка заявила на Петко, че трудно би му повярвала след тази случка. Ядът й бил още по-голям, понеже благоверният й кръшнал не с някоя известна красавица, а със сервитьорка. Преслава вече била убедена, че той е способен да легне с всяка, просто ей така, за спорта.


Говори се, че Петко съжалявал за забежката и искал да си върне гаджето. Кълнял се, че вече няма нищо общо с госпожицата, станала причина за раздялата.


Певицата от една страна имала желание да продължи връзката си с него, но от друга се страхувала случката с мацката от Син Сити да не се повтори.


Коко Динев пък нямал нищо против сърдечните драми между двамата, тъй като играел ролята на третия в поговорката “Двама се карат, трети печели”.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

риби